TV & Media

Ρίκι Μάρτιν: Ζούσα με κατάθλιψη μέχρι να παραδεχτώ ότι είμαι γκέι

Κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ricky Martin
Ricky Martin ©EPA/ALBERTO VALDES

Ο Ρίκι Μάρτιν αποκάλυψε ότι είχε κατάθλιψη μέχρι να αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ο Ρίκι Μάρτιν παραδέχτηκε ότι μέχρι να αποκαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα είχε κατάθλιψη. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην τελευταία εκπομπή του Proud Radio της Apple Music, την εποχή που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, ήταν στην πραγματικότητα πολύ πιο οδυνηρή από ό,τι άφηνε να εννοηθεί και απ’ ό,τι έλεγαν οι στίχοι του «Livin ‘La Vida Loca».

«Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα», είπε. «Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη».

Μάλιστα όπως είπε κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί.

«Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι» είπε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο λατίνος σταρ αφού αφιέρωσε χρόνο για να μάθει για τον εαυτό του και τη σεξουαλικότητά του,  παραδέχεται πως δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να το πει δημόσια.

Αν και όπως λέει, οι φίλοι και η οικογένειά του ήξεραν, δεν μπορούσε ακόμα να το πει στους θαυμαστές του. Όταν άρχισε να δουλεύει στα απομνημονεύματά του, τότε βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα και στους θαυμαστές του.

«Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν.

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ