TV & Media

Λιζ Χάρλεϊ: Ανείπωτη η θλίψη της για την αυτοκτονία του πρώην της

Ο Στιβ Μπινγκ ήταν ο πατέρας του γιου της Βρετανής σταρ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιζ Χάρλεϊ
Λιζ Χάρλεϊ © EPA/BRITTA PEDERSEN

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού Λιζ Χάρλεϊ στον πρώην της Στιβ Μπινγκ, ο οποίος αυτοκτόνησε και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Λιζ Χάρλεϊ αποχαιρετά και αποτίνει φόρο τιμής στον πρώην εραστή και πατέρα του μοναχογιού της Στιβ Μπινγκ, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον 27ο όροφο πολυτελούς κατοικίας στο Λος Άντζελες. Ο εκατομμυριούχος παραγωγός και συγγραφέας φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη.

Η 55χρονη Βρετανή ηθοποιός έγραψε ότι είναι «απίστευτα θλιμμένη» ενώ έκανε λόγο για ένα «φριχτό τέλος» για τον 55χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πηγές του TMZ ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα κατάθλιψης λόγω της έλλειψης ανθρώπινης επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Η Χάρλεϊ και Μπινγκ ήταν ζευγάρι για 18 μήνες μεταξύ του 2000 και του 2002. Μετά τον χωρισμό ακολούθησε μια έντονη διαμάχη μεταξύ των Χάρλεϊ και Μπινγκ για την πατρότητα του παιδιού που είχαν αποκτήσει μαζί. Αρχικά ο εκατομμυριούχος παραγωγός δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον γιο του Ντέμιαν, αλλά προ ημερών ο αυτόχειρας είχε αποκαλύψει την επανασύνδεση με το παιδί του. «Παρόλο που περάσαμε δύσκολες στιγμές, αυτό που μένει είναι οι καλές, υπέροχες στιγμές που έζησα με αυτόν τον γλυκό και ευγενικό άνθρωπο. Αυτά είναι που έχουν σημασία», έγραψε η Λιζ Χάρλεϊ. Πρόσθεσε ότι εδώ κι έναν χρόνο είχαν ξαναέρθει πιο κοντά και ότι μίλησαν για τελευταία φορά μαζί στα 18ά γενέθλια του γιου τους.

Ο Στιβ Μπινγκ, που έγινε γνωστός στο χώρο της showbiz για τη συγγραφή του «Kangaroo Jack» και την τεράστια επένδυση στην παραγωγή της ταινίας του Τομ Χανκς «The Polar Express».

Ο Στιβ Μπινγκ – ο οποίος ίδρυσε την Shangri-La Entertainment – φέρεται να αποχώρησε από το Στάνφορντ την τελευταία του χρονιά αφού κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία από το real estate.

Μετά την αποχώρησή του, ο Μπινγκ συνέχισε μια καριέρα στο Χόλιγουντ και η πρώτη του ενασχόληση ήταν ως εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας του Σιλβέστερ Σταλόνε, «Get Carter» το 2000.

Embedded rich media on Instagram

Ο Μπινγκ είχε δύο παιδιά, τον Ντάμιαν Χάρλεϊ από τη σχέση του με τη Λιζ Χάρλεϊ και μία κόρη, την Κίρα Μποντέρ από τη συμβίωσή του με την πρωταθλήτρια του τένις Λίζα Μποντέρ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ