TV & Media

MasterChef: Μοιράζονται τα χρήματα οι δύο φιναλίστ

Τι αποκάλυψε ο Σταύρος Βαρθαλίτης

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Βαρθαλίτης, MasterChef
Σταύρος Βαρθαλίτης, MasterChef ©YouTube

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef θα δώσει τα μισά χρήματα από το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον έτερο φιναλίστ

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο μεγάλος νικητής του Masterchef 4 αφού κέρδισε στο χθεσινό τελικό τον  Σταυρή Γεωργίου και παράλληλα το μεγάλο βραβείο. Από ότι φαίνεται όμως, δεν θα κρατήσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ για τον εαυτό του. Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σταύρος είχε εκμυστηρευτεί στους κριτές ότι έχει υπάρξει συνεννόηση με τον Σταυρή για το έπαθλο. 

Σήμερα, 18 Ιουνίου, καλεσμένος στην πρωϊνή εκπομπή του STAR αποκάλυψε τους όρους αυτής της συμφωνίας. Ήταν γνωστό πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10.000 ευρώ από το έπαθλο. Φαίνεται όμως πως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο τους θα πάρουν από 25.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο μεγάλος νικητής του Masterchef δήλωσε: «Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ