TV & Media

SpaceX: H ανάρτηση του Andy Milonakis που γκρέμισε το Twitter

Πλασαρίστηκε στο νούμερο 3 όλων των εποχών, πίσω από τον Ομπάμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με ένα ξεκαρδιστικό tweet για την αποστολή του SpaceX στο διάστημα, o ηθοποιός Andy Milonakis έφτασε τα 3.3 εκατομμύρια likes και έγραψε ιστορία στα social media
O Andy Milonakis σε παρουσίαση δίσκου του 21 Savage στο Λος Άντζελες | photo: Timothy Norris/Getty Images

Με ένα ξεκαρδιστικό tweet για την αποστολή της SpaceX στο διάστημα, o ηθοποιός Andy Milonakis έφτασε τα 3.3 εκατομμύρια likes και έγραψε ιστορία στα social media

Στο νούμερο 3 των πιο δημοφιλών αναρτήσεων όλων των εποχών στο Twitter ανέβηκε ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Αndy Milonakis, με το χιουμοριστικό σχόλιό του για την αποστολή του Crew Dragon της SpaceX στο διάστημα.

«Συγχαρητήρια στους αστροναύτες που εγκατέλειψαν τη Γη σήμερα. Καλή επιλογή», έγραψε προκαλώντας καταιγίδα αναδημοσιεύσεων.

Ο Ανδρέας-Μιχάλης Μυλωνάκης, γνωστός ως «Andy», έχει καταγωγή από την Κρήτη αλλά ζει και μεγάλωσε στις ΗΠΑ. Είναι ένας πολύ χαρισματικός ηθοποιός, συγγραφέας, ράπερ και κωμικός που έγινε γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο MTV. Είναι 44 χρονών, αλλά μοιάζει με έφηβο λόγω εγγενούς ορμονικής διαταραχής, η οποία του δίνει την εμφάνιση και την φωνή ανηλίκου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πέτυχε την επιτομή της viral ανάρτησης, καθώς το σχόλιό του σκαρφάλωσε στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα tweets παγκοσμίως, όπως καταγράφεται από τη Wikipedia, γεγονός που γιόρτασε δεόντως στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ezxz0gexsae7prd.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ