TV & Media

«Η Έλεν Ντε Τζένερις δεν είναι πάντα καλή και γλυκιά»

Πρώην συνεργάτης αποκαλύπτει ότι όλες οι κακές ιστορίες είναι αληθινές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλεν ντε Τζένερις
Πολλές οι επικρίσεις για την Έλεν ντε Τζένερις © EPA/NINA PROMMER

Πρώην συνεργάτης της Έλεν Ντε Τζένερις επιβεβαιώνει ότι «όλες οι κακές ιστορίες» για τη διάσημη κωμικό είναι αληθινές!

Πρώην συνεργάτης της Έλεν Ντε Τζένερις ισχυρίζεται ότι η αμερικανίδα κωμικός δεν είναι τόσο «καλή και γλυκιά» και επί της ουσία δίνει νέα τροφή στη φημολογία των τελευταίων ημερών για το τι συμβαίνει στο σόου της πίσω από τις κάμερες και όταν σβήνουν τα φώτα του πλατό. «Όλες οι κακές ιστορίες (σ.σ. για την Έλεν Ντε Τζένερις) είναι αληθινές», δήλωσε ο πρώην συνεργάτης της κωμικού ηθοποιού στην εφημερίδα «New York Post». «Είναι πάντα καλή; Όχι. Με εκνευρίζει που ο κόσμος πιστεύει πως είναι ένας γλυκός και χαλαρός άνθρωπος και μάλιστα καταφέρνει και τη γλιτώνει», πρόσθεσε ο μη κατονομαζόμενος πρώην συνεργάτης της Ντε Τζένερις. Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια κλείνει πάντα το σόου της με τη φράση «be kind» (να είστε καλοί).

Οι επικριτικές ιστορίες για την 62χρονη Έλεν Ντε Τζένερις ξεκίνησαν όταν συνέκρινε τον αυτοπεριορισμό του lockdown με φυλακή. Ωστόσο, η έπαυλη-φυλακή της παρουσιάστριας στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας κοστολογείται στα περίπου 27 εκατομμύρια δολάρια. «Εδώ είναι σαν να είσαι στη φυλακή», είχε πει στις 7 Απριλίου από το σαλόνι του σπιτιού της η Έλεν και πρόσθεσε εξηγώντας το γιατί: «κυρίως γιατί φοράω τα ίδια ρούχα εδώ και δέκα ημέρες και όλοι εδώ μέσα είναι γκέι». Η έκρηξη του Twitter ήταν άμεση. «Έλεν είσαι σε καραντίνα σε μια έπαυλη φορώντας επώνυμα ρούχα όλη την ώρα και αυτό δεν έχει καμία σχέση με φυλακή», έγραψε ένας χρήστης.

26940132-0-image-m-51_1586323104481.jpg

26940176-0-not_funny_twitter_users_swiftly_rebuked_the_comedienne_for_being-m-50_1586323092127.jpg

Μία εβδομάδα νωρίτερα το περιοδικό «Variety» αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια μείωσε τον αριθμό των εργαζομένων οι οποίοι ήταν μέλη επαγγελματικών συνδικάτων, για να προσλάβει στην εκπομπή της ελεύθερους επαγγελματίες. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Warner Bros. Television, που είναι ο διανομέας της εκπομπής της, δήλωσε στο Variety ότι η αλλαγή έγινε σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των συνδικάτων και ότι κανένας συνεργάτης δεν έχασε τη δουλειά του.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, πρώην φύλακας ασφαλείας, ο οποίος είχε αναλάβει τη φύλαξη της σταρ το 2014, όταν η Ντε Τζένερις ήταν οικοδέσποινα στην απονομή των Όσκαρ, δήλωσε στο Fox News ότι η συμπεριφορά της ήταν εχθρική.  «Με κοίταξε λοξά, χωρίς να πει ένα γειά ή ένα ευχαριστώ, που προστάτευσες την μητέρα μου, τη σύζυγο μου κι εμένα», είπε ο Τομ Μάτζερκακ. «Ήταν πολύ κρύα και στην πραγματικότητα η συμπεριφορά της σε ανθρώπους οι οποίοι είναι έξω από τον κύκλο της ήταν υποτιμητική», πρόσθεσε. 

Έλεν ντε Τζένερις, Πόρσια Ντε Ρόσι
Έλεν ντε Τζένερις, Πόρσια Ντε Ρόσι © EPA/NINA PROMMER

Τέλος, ο κωμικός Κέβιν Τ. Πόρτερ είπε στην New York Post ότι οι τρόποι της Ντε Τζένερις είναι «κοινό μυστικό» στο Χόλιγουντ και ότι ο ίδιος έχει ακούσει πολλές ιστορίες από φίλους που έχουν δουλέψει μαζί της για τη «διαβόητη συμπεριφορά» της. 

Σύμφωνα με την Daily Mail η Έλεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ύψους 77 εκ. δολαρίων τον χρόνο για το σόου της, ενώ η συνολική περιουσία της εκτιμάται στα 330 εκατομμύρια δολάρια.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ