TV & Media

Νέο επικό fail της Κιμ Καρντάσιαν με το photoshop (εικόνα)

«Ξέχασες ένα έξτρα χέρι στα μαλλιά σου»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν / © EPA/NINA PROMMER

Νέο ατόπημα με το photoshop από την απρόσεκτη Κιμ Καρντάσιαν που φωτογραφήθηκε με δέρμα από φίδι σαν «γυναίκα-δηλητήριο».

Η Κιμ Καρντάσιαν «συνελήφθη» εκ νέου από τους ίδιους τους φαν της στο Instagram να έχει διαπράξει νέα επική «γκάφα» με το photoshop στην προσπάθειά της να προβάλει το φιδίσιο κορμί της.

Η τηλεπερσόνα, γνωστή για τις εκκεντρικές της φωτογραφίσεις και τα πολλά της εκατομμύρια, φωτογραφήθηκε σε ένα ιδιαίτερο concept, με θέμα τα σχέδια που έχει στο δέρμα του το φίδι. Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ φόρεσε ρούχα από φίδι και πόζαρε μπροστά από έναν τοίχο, ενώ τα νύχια της κινούνταν στο ίδιο μοτίβο. Επίσης, στα μαλλιά της πέρασε ένα σπρέι με τα σχέδια του φιδιού, ώστε να είναι όλα σεταρισμένα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Venomousss» για να δείξει ότι είναι γυναίκα-δηλητήριο. Αλλά μάλλον είναι και μεταλλαγμένη.


kim-kardashian.jpg

Οι φαν της Κιμ Καρντάσιαν με ένα απλό ζουμ στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, παρατήρησαν δύο νύχια να ξεφυτρώνουν κάτω από τα μαύρα της μαλλιά. «Ξέχασες ένα έξτρα χέρι στα μαλλιά σου» έγραψε ένας χρήστης», με έναν άλλον να προσθέτει: «Τι είναι αυτό; Ήσουν καλύτερη στο photoshop και την επεξεργασία» ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Τα νύχια στα μαλλιά της. Το photoshop είναι το πάθος της».

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ