TV & Media

Ντόλι Πάρτον: «Αν εσείς είχατε μία άσχημη εβδομάδα, σκεφθείτε τι πέρασε ο Ιησούς»

Το πασχαλινό βίντεο της Ντόλι Πάρτον είναι ένα αριστούργημα

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dolly Parton
Το πασχαλινό βίντεο της Ντόλι Πάρτον στο Twitter

Η Ντόλι Πάρτον το τερματίζει: Οι ευχές της για το Πάσχα εν μέσω καραντίνας μας δίνουν κουράγιο και γέλιο.

Μέσα στην καταπίεσή της, η καραντίνα του #Μένουμε_Σπίτι είχε κι ένα καλό: μας αποκάλυψε πολλά για τους celebrities και τους σταρ κάθε είδους που αποφάσισαν να στείλουν πόνο και δύναμη εκεί έξω. Από τον τρόπο που αυτο-σκηνοθετούνται και εκφράζονται (ζεύγος Μπόμπα-Τανιμανίδη), μέχρι την υστεροβουλία της διασημότητας της δεκάρας ή την αθωότητα του αληθινού τους εαυτού.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και η Ντόλι Πάρτον η οποία όχι μόνο ποτέ δεν έκρυψε τον αληθινό της εαυτό αλλά πάντοτε υπερέβαλλε και αυτού, στολίζοντάς τον σαν επιτάφιο και αποκτώντας όλο και περισσότερους φανς εκεί που απευθύνεται.

Κλεισμένη και αυτή στο σπίτι, την περασμένη Μεγάλη Εβδομάδα των Καθολικών, ετοίμασε ένα χειροποίητο βίντεο με Πασχαλινές ευχές και λόγια εμψύχωσης, αγγίζοντας την τελειότητα του Easter Bunny και γενικά όλης της πασχαλινής παραφιλολογίας.

Σε ένα κάπως ανατριχιαστικό σκηνικό με έναν τεράστιο σταυρό και μία παστέλ ροζ σινδόνη ριγμένη προσεκτικά επάνω του, σε φόντο baby blue και γλάστρες με κρίνους γύρω της και την ίδια ντυμένη σε μία συμφωνία σε τόνους ροζ φλαμίνγκο, έστειλε το μήνυμά της:

«Καλό Πάσχα σε όλους! Λίγο διαφορετικό βέβαια φέτος, ε; Ξέρω ότι σε όλους αρέσει να ντύνεστε με τα ωραία σας φορέματα, με τα καπέλα, με τα φανταχτερά σας παπούτσια και να βρίσκεστε με τους φίλους σας(…) αλλά φέτος θα πρέπει να μείνουμε σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως πρέπει. Δεν χρειάζεται να πάμε σε ένα κτίριο για να προσκυνήσουμε τον Θεό. Το Βασίλειο του Ουρανού είναι μέσα μας. Ας κάνουμε αυτό φέτος, αφού πάντα θα έχουμε ωραία φορέματα να διαλέγουμε. Κάποιος είπε πριν λίγες μέρες “Είχα μία πολύ κακή εβδομάδα”. Λοιπόν, σκέψου τι κακή εβδομάδα είχε ο Ιησούς. Και κοίτα πόσο καλά κατέληξε αυτό. Και θα σας τραγουδήσω για αυτό. Είναι ένα τραγούδι που το λέω χρόνια..

Και τραγουδάει με την κιθάρα της το «Είναι Ζωντανός».


Η Ντόλι ανέβασε αυτό το βίντεο στο Τουίτερ αφού ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς προέτρεψε τους Αμερικανούς να μην πάνε σε λειτουργίες του Πάσχα με περισσότερους από δέκα ανθρώπους ενώ κάποιες πολιτείες, αν και εφάρμοσαν τον νόμο για την απαγόρευση των συναθροίσεων, επέτρεψαν τις συναθροίσεις για θρησκευτικούς λόγους.

Οι Καθολικοί γιόρτασαν το Πάσχα είτε παρακολουθώντας σε ζωντανή σύνδεση τη λειτουργία από το σπίτι τους, άλλοι μαζεύτηκαν σε μεγάλα πάρκινγκ για να ακούσουν μέσα από τα αυτοκίνητά τους τη λειτουργία από μεγάφωνα ενώ μία εκκλησία στην Νότια Καρολίνα διοργάνωσε λειτουργία μέσα σε ντράιβ-ιν κινηματογράφο.

Η Ντόλι Πάρτον πάντως, ότι και να λέμε για το πασχαλινό της βίντεο, πριν ένα μήνα προσέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ, για την έρευνα κατά του κορωνοϊού.

Εκτός από αυτό έχει ξεκινήσει μία δωρεάν, virtual σειρά διάρκειας 10 εβδομάδων, με τίτλο «Καληνύχτα με την Ντόλι» όπου διαβάζει παραμύθια στα πιτσιρίκια που μένουν σπίτι, για να κοιμηθούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ