- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ρίκι Ζερβέ: Δεν αντέχω τους σταρ που κλαίγονται για την καραντίνα
Ο Βρετανός κωμικός ξεσπά για τη δύσκολη απομόνωση των celebs στις επαύλεις των εκατομμυρίων
Ο Βρετανός κωμικός Ρίκι Ζερβέ ξεσπά κατά των διασημοτήτων που γκρινιάζουν στις ακριβές επαύλεις τους για την καραντίνα του κορωνοϊού.
Προ ημερών ο Βρετανός σταρ της ποπ Σαμ Σμιθ ξέσπασε σε κλάματα για την απομόνωση που βιώνει λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού στο φτωχικό του τον 12 εκατομμυρίων λιρών. Η ανάρτηση του Σαμ Σμιθ στο Instagram αντιμετωπίστηκε με μεγάλη συμπάθεια από τους followers του, αλλά όχι από τον φλεγματικό και αυτοσαρκαστικό κωμικό της γενιάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Ρίκι Ζερβέ, ο οποίος είχε κλέψει την παράσταση στην τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι δεν αντέχει άλλο να βλέπει διασημότητες να γκρινιάζουν για το lockdown στη χώρα τη στιγμή που κάποιοι άλλοι άνθρωποι στα νοσοκομεία μάχονται να κρατηθούν στη ζωή μαζί με τους «ήρωες» του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Σε συνέντευξή του στη Sun ο Ρίκι Ζερβέ: «Μετά από τον κορωνοϊό δεν θα ανεχτώ να ακούσω κάποιον να παραπονιέται για το κράτος πρόνοιας και τη δημόσια υγεία. Δεν θα ανεχτώ να ακούσω παράπονα για τους γιατρούς μας και τους νοσηλευτές μας. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν βάρδιες των 14 ωρών και δεν γκρινιάζουν. Φορώντας μάσκες, με πληγές, θέτοντας σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Και μετά διαβάζεις για έναν διάσημο στην έπαυλη με την πισίνα να κλαίγεται για την καραντίνα. Πραγματικά δεν τους μπορώ».
Ο Ρίκι Ζερβέ στη συνέχεια της συνέντευξης το γύρισε στην πλάκα: «Η καραντίνα δεν άλλαξε πολλά στην καθημερινότητά μου, γιατί ούτως ή άλλως δεν βγαίνω και πολύ έξω», είπε ο Βρετανός κωμικός και πρόσθεσε, «εξάλλου στο σπίτι υπάρχει πάντα πολύ αλκοόλ».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.