TV & Media

Τομ Χανκς: Αγνώριστος ως «οικοδεσπότης» μετά τον κορωνοϊό

Η εμφάνιση στο SNL και η εξήγηση για το ξυρισμένο look

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tom Hanks At-Home Monologue - SNL

Ευδιάθετος με χιούμορ και διαφορετικό look o Τομ Χανκς στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον κορωνοϊό.

Για πρώτη φορά στην  ιστορία του το διάσημο Saturday Night Live βγήκε στον αέρα από τα σπίτια των συντελεστών του και όχι από στούντιο λόγω της κρίσης με τον κορωνοϊό. Στο πρώτο διαφορετικό επεισόδιο της σατιρικής τηλεοπτικής σειράς οικοδεσπότης ήταν ο Τομ Χανκς, ο οποίος είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που νόσησαν και ανάρρωσαν από τη νόσο Covid-19.

Με χιούμορ και καλή διάθεση, ο Χανκς εμφανίστηκε δείχνοντας ότι έχει αναρρώσει πλήρως φορώντας το κοστούμι του αλλά το look του ήταν διαφορετικό. Ο ίδιος εξήγησε ότι είχε ξυρίσει τα μαλλιά του για τις ανάγκες ρόλου ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι ακόμα τόσο κοντά καθώς μακραίνουν πολύ αργά.

«Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το SNL είναι να κάνεις χιούμορ, το SNL είναι κάτι το διαφορετικό. Οπότε είπα: τι στο καλό... Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι η διασημότητα που όλοι έψαχναν μετά τον κορωνοϊό και μετά την περιπέτεια της υγείας μου έγινα ο... μπαμπάς της Αμερικής: Κανείς δε θέλει να είναι γύρω μου για πολύ και κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα» είπε στον μονόλογο του ο βραβευμένος ηθοποιός προσθέτοντας:

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ

«Τώρα, η σύζυγός μου και εγώ, είμαστε καλά, τα πάμε σπουδαία. Χαλαρώνουμε στο σπίτι (είμαστε αραχτοί), όπως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι. Στην πραγματικότητα, αυτό το κοστούμι, είναι η πρώτη φορά που φοράω κάτι άλλο εκτός από φόρμες από τις 11 Μαρτίου.

» Και η σύζυγός μου έπρεπε να με βοηθήσει να το βάλω, γιατί ξέχασα πως λειτουργούν τα κουμπιά. Τα μαλλιά μου είναι έτσι λόγω ενός ρόλου και μεγαλώνουν πολύ αργά» εξήγησε ο ηθοποιός.

Τέλος, πρόσθεσε ότι πλέον «δεν υπάρχουν Σάββατα, είναι απλά «κάθε μέρα είναι σήμερα και δε βγαίνουμε σε ζωντανή μετάδοση, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κάνουμε να μοιάζει με το SNL που ξέρετε και αγαπάτε».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ