TV & Media

Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις χειροκροτούν τους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές

Οι fans της βασιλικής οικογένειας «έλιωσαν» με το όμορφο βίντεο που ανέβασαν Κέιτ και Ουίλιαμ στο instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις
Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις © instagram / video

Οι Κέμπριτζ δημοσίευσαν ένα βίντεο των τριών παιδιών τους στο οποίο τα πριγκιπόπουλα χειροκροτούν με ενθουσιασμό γιατρούς και νοσηλευτές της Βρετανίας.

Φόρο τιμής στα μέλη του εθνικού συστήματος υγείας της Βρετανίας, τους ανθρώπους που δίνουν κάθε μέρα τη μάχη με τον κορωνοϊό, αποτίει το παλάτι βγάζοντας μπροστά τα πιο δυνατά χαρτιά του: Τα χαριτωμένα παιδιά της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι Κέμπριτζ δημοσίευσαν ένα βίντεο των τριών παιδιών τους, του 6χρονου πρίγκιπα Τζορτζ, της 4χρονης Σάρλοτ και του σχεδόν δύο ετών πρίγκιπα Λούις, να χειροκροτούν με πάθος. Τα τρία παιδιά εικονίζονται σε έναν κήπο, πιθανότατα στο εξοχικό τους το Άνμερ Χολ, όπου έχουν μετακομίσει εν μέσω της πανδημίας. Και τα τρία φοράνε μπλε ρούχα και χειροκροτούν με μεγάλη χαρά και πάθος τα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για τις προσπάθειες που καταβάλλουν αυτές τις ημέρες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη λεζάντα του βίντεο γράφει:

«Σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φαρμακοποιούς, τους παθολόγους, τους εθελοντές και όλο προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό: Σας ευχαριστούμε».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον πρίγκιπα Λούις να στέκεται δίπλα στα αδέλφια του και φαίνεται πως έχει μεγαλώσει πολύ, ενώ οι fans της βασιλικής οικογένειας έδειξαν ενθουσιασμό με το βίντεο, γράφοντας μάλιστα ότι ο πρίγκιπας ήδη οδηγεί τον λαό του.

prince-george.jpg

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ