TV & Media

Ο Σφυράκης κατήγγειλε στο ΕΣΡ την Καινούργιου (video)

Για το σούπερ στη συνέντευξή του «Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προστατέψω από τους αλλοδαπούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κατερίνα Καινούργιου - Νεκτάριος Σφυράκης
Κατερίνα Καινούργιου - Νεκτάριος Σφυράκης © Screenshot

Ο Νεκτάριος Σφυράκης κατήγγειλε στο ΕΣΡ την Κατερίνα Καινούριου για τον τίτλο: «Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προστατέψω από τους αλλοδαπούς».

Σε καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ) προχώρησε ο Νεκτάριος Σφυράκης για την εκπομπή «Ευτυχείτε» που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στο  OPEN με αφορμή το σούπερ στη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής. Σε αυτό αναγραφόταν η φράση μέσα σε εισαγωγικά: «Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προστατέψω από τους αλλοδαπούς».

Η καταγγελία:

Την Πέμπτη  30/1  το κανάλι OPEN και η εκπομπή «Ευτυχείτε»  με παρουσιάστρια την κα Κατερίνα Καινούργιου προέβαλε συνέντευξη την οποία παραχώρησα την  23/1/20. Μέσα σε όλα όσο ειπώθηκαν αναφέρθηκα και σ’ ένα από τα πρόβλημα τα που κατά τη γνώμη μου πιθανόν να έχει ένα δημόσιο σχολείο και αφορά στην δυσκολία των αλλοδαπών μαθητών να αφομοιώσουν και να προσαρμοστούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την εξέλιξη του προγράμματος εκπομπή έφερε ως τίτλο «πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προστατέψω από τους αλλοδαπούς» τίτλος που ούτε κατά προσέγγιση αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ τα όσα είπα και ο οποίος ξεκάθαρα με διασύρει και με παρουσιάζει (αναληθώς)  στην ελληνική κοινωνία ως ρατσιστή!

Η ίδια η κα Καινούργιου παρότι εγώ δεν ξεστόμισα ποτέ τον παραπάνω τίτλο και αφού δεν ακούστηκε ποτέ κάτι τέτοιο από εμένα συνέχισε να σχολιάζει τον τίτλο ως ΤΑΧΑ να τον είχα πει «πραγματικά» δίνοντάς τον στο κοινό (τον τίτλο) ως δεδομένο!  Παρ’ ότι ούτε η ίδια τον είχε ακούσει ούτε κανένας από τους παρευρισκόμενους στη συζήτηση που ακολούθησε, η ίδια δε παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να σχολιάζουν τον τίτλο και όχι μα ακούσουν εκ νέου τα δικά μου λεγόμενα!

Μετά από τον τίτλο αυτό που εγώ ουδέποτε δεν ξεστόμισα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ παραπλανητικής παρουσίασης του θέματος ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ του θέματος μέσω κοινοποιήσεων κλπ,  προέκυψε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον μου από εκατοντάδες blogs, sites αλλά και από τα socialmedia εκατοντάδων χρηστών!

Συκοφαντήθηκα με τον χειρότερο τρόπο, με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί η εικόνα μου κατά τρόπο χείριστο αφού εγώ ούτε ρατσιστής είμαι κι ούτε ποτέ (ούτε κατά διάνοια)  υπήρξα και μάλιστα γνωρίζω πολύ καλά  ως ο ίδιος παιδί μεταναστών τι σημαίνει να είσαι οικονομικός μετανάστης!  Λόγω του ΑΝΑΛΗΘΟΥΣ τίτλου και της παραπλανητικής παρουσίασης του θέματος εκ μέρους της κας Καινούργιου έγινα αποδέκτης φραστικών επιθέσεων παντός είδους κι αρνητικότατων σχόλιων, ακόμα και… άρθρων και τα οποία με διέβαλαν ως άνθρωπο πρώτιστα και φυσικά και ως πατέρα καθώς ο ρατσιστικός  χαρακτηρισμός εις βάρος μου κυριαρχούσε σε όλη την δημοσιότητα.  Κατόπιν τούτου με δημοσίευμα στο δικό μου λογαριασμό στο  Facebook κάλεσα την κα Καινούργιου να ανασκευάσει και να ζητήσει συγγνώμη πράγμα που δεν το έχει πράξει μέχρι και σήμερα.

Η ηθική βλάβη που έχω υποστεί μετά τον ψευδή και καθ' όλα  παραπλανητικό τίτλο είναι ανεπανόρθωτη καθώς εγώ δεν δύναμαι να απαντήσω σε όλα αυτά τα οποία είπε  εναντίον μου με αφορμή και μόνο τον τίτλο και τον οποίο εγώ δεν εκστόμισα ποτέ !

Και ο οποίος τίτλος ούτε ΚΑΝ σαν συμπέρασμα προκύπτει από ότι είπα. Δεν σεβάστηκε καν το κανάλι και η συγκεκριμένη εκπομπή το ότι  είμαι πολύτεκνος με 4 τέκνα (πράγμα που γνώριζε η εν λόγω παρουσιάστρια) κι έτσι και τα παιδιά μου ακόμα στοχοποιήθηκαν από πλειάδα σχολιαστών λόγω του ΑΝΑΛΗΘΟΥΣ τίτλου και του ΣΤΡΕΒΛΟΥ  κλίματος που δημιούργησε η συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

Πολλά σάϊτ υιοθέτησαν τον τίτλο αυτόν (σ.σ. από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου) και το σχετικό βίντεο υπάρχει στο YouTube και μεγαλώνει την τρώση της προσωπικότητάς μου: 

Νεκτάριος Σφυράκης: Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προφυλάξω από τους αλλοδαπούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ