TV & Media

Στίβεν Σπίλμπεργκ: «Ανήσυχος» & «αμήχανος» για την κόρη πορνοστάρ

Η υιοθετημένη Μικαέλα έκανε την επιλογή γιατί «οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στίβεν Σπίλμπεργκ
Στίβεν Σπίλμπεργκ © EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Αμήχανος και προβληματισμένος ο Στίβεν Σπίλμπεργκ από την επιλογή της 23χρονης κόρης του να γίνει πορνοστάρ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έγινε ξαφνικά το «πρόσωπο της ημέρας» και talk of the town χωρίς καν να το περιμένει. Η αιτία ήταν ότι την περασμένη Τετάρτη η υιοθετημένη κόρη του Μικαέλα ανακοίνωσε στον κόσμο την απόφασή της να κυνηγήσει μια καριέρα στο χώρο της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών ως πορνοστάρ.

Σύμφωνα με το Page Six η απόφαση της 23χρονης έχει φέρει σε «αμηχανία» και προβληματίζει τον σκηνοθέτη πατέρα της καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Μικαέλα μίλησε στη βρετανική The Sun για τα βίντεο που έχει δημιουργήσει σκηνοθετώντας τον εαυτό της και τα οποία έχει ανεβάσει στο δίκτυο PornHub.com . Αποκάλυψε επίσης ότι θέλει να βγάλει την ειδική άδεια εργασίας για μια θέση ανάμεσα στις εξωτικές χορεύτριες ενός κλαμπ στο Νάσβιλ.

Η Μικαέλα σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκάλυψε ότι ανακοίνωσε την απόφαση στους διάσημους θετούς γονείς της μέσω FaceTime. «Έκανα αυτή την επιλογή όχι προκειμένου να πληγώσω κάποιον ή επειδή είμαι μοχθηρή. Το κάνω γιατί θέλω να τιμήσω το σώμα μου με έναν επικερδή τρόπο» δήλωσε η Μικαέλα εξηγώντας την απόφασή της.



Το πόσο αποφασισμένη είναι να ακολουθήσει το όνειρό της φαίνεται από την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Δευτέρας. «Ειλικρινά δεν διαβάζω τα σχόλια ούτε και απαντώ σε οποιονδήποτε. Αν με αγαπάτε, με αγαπάτε. Αν όχι, έτσι είναι. Οι εργάτες του σεξ αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό. Είμαι εδώ για τους εργάτες του κόσμου» έγραψε χαρακτηριστικά.



Η Μικαέλα έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και έχει δώσει μάχη για να νικήσει την ανορεξία και τον αλκοολισμό. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ