- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέγκαν & Χάρι «ξηλώνουν» τους πάντες - Οριστικό το Megxit
Ένα ακόμα σημάδι ότι οι Σάσεξ και ο Άρτσι δεν θα γυρίσουν πότε πίσω στο Παλάτι
Κλείνει το γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μαζικές απολύσεις, τα τελευταία θύματα του Megxit.
Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ απέλυσαν όλο το προσωπικό, συνολικά 15 άτομα, από το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αυτό, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, είναι το αδιαμφισβήτητο σημάδι ότι το ζεύγος των Σάσεξ και ο γιος τους Άρτσι δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν τις απολύσεις στο προσωπικό τους τον Ιανουάριο μετά τη δική τους δημόσια ανακοίνωση ότι θα αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και την οικογένειά τους επιδιώκοντας σταδιακά την οικονομική τους ανεξαρτησία. Οι ανακοινώσεις έγιναν σε κάθε εργαζόμενο προσωπικά και συνοδεύονταν από πακέτα αποζημίωσης.
«Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια», σχολιάζει η Daily Mail.
Από την πλευρά του το Παλάτι δεν σχολίασε την είδηση για τις απολύσεις του προσωπικού, αλλά πιστεύεται ότι όλα τα ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Κάρολου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, πως είχαν γνώση των απομακρύνσεων και των πακέτων αποζημίωσης.
Πηγή δήλωσε στη Mail: «Δεδομένης της απόφασης για απόσυρση από τη βασιλική οικογένεια, το γραφείο των Σάσεξ στο Μπάκιγχαμ δεν είχε λόγο ύπαρξης. Παρόλο που γίνονται προσπάθειες απορρόφησης μέρους αυτού του προσωπικού από όλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάποιες απολύσεις θα είναι αναπόφευκτες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε επιστρέφει στο πόστο του και γιατί έγινε λόγος για κρίση στην εκπομπή
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.