TV & Media

Αγνώριστη η Adele με μέση δαχτυλίδι και 44 κιλά μείον

Επιδεικνύει την πιο slim εκδοχή του εαυτού της στο οσκαρικό πάρτι των Beyonce - Jay Z

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Adele
Adele / © EPA/PAUL BUCK

Η λεπτή και 44 κιλά μείον Adele ποζάρει με δημοσιογράφο στο πριβέ πάρτι των Beyonce και Jay Z μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

Η Adele πιο λεπτή από ποτέ στη ζωή της. Η Βρετανή τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει χάσει μέχρι στιγμής 44 κιλά και συνεχίζει τη δίαιτα των «1.000 θερμίδων την ημέρα και του πράσινου χυμού».

Η 31χρονη ποζάρει αδυνατισμένη στο πάρτι που διοργάνωσαν μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το ζεύγος Beyonce και Jay Z στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες.

Η Adele έχει επίσης κόψει τη ζάχαρη και έβαλε τη δίαιτα Sirtfood στη ζωή της η οποία περιλαμβάνει κυρίως φυτικές τροφές, όπως το kale και το φαγόπυρο, που κόβουν την όρεξη και ενεργοποιούν το αδύνατο γονίδιο του οργανισμού.

Στο πάρτι η μαμά Adele είχε δίπλα της για παρέα διάφορες διασημότητες, όπως οι αδελφές Καρντάσιαν, η Σαρλίζ Θερόν, η Ρις Γουίδερπσουν και η Τζέσικα Άλμπα.

Τη φωτογραφία της αδυνατισμένης Adele ανέβασε στο Instagram της η Πολωνέζα δημοσιογράφος Κίνγκα Ράσιν, η οποία σχολίασε: «Χθες στο πριβέ πάρτι της Beyonce και του Jay Z μίλησα με την Adele για παπούτσια».

adele

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ