TV & Media

Όταν κριτής του MasterChef ήταν κρινόμενος σε ριάλιτι μαγειρικής

Επιβεβαιώνοντας το «εκεί που είσαι ήμουνα»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masterchef1.jpg
MasterChef GR/Facebook

Λίγο μετά την έναρξη του Top Chef, ο νυν κριτής του MasterChef είχε δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση για προσωπικούς του λόγους.

Το MasterChef είναι αναμφισβήτητα ένα τηλεοπτικό προϊόν ιδιαίτερα αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό, κάτι που επιβεβαιώνεται από τα νούμερα τηλεθέασης.  Το βασικό συστατικό της επιτυχίας του ριάλιτι, δεν είναι άλλο από τους κριτές του που δίνουν τον τόνο  στην εκπομπή, άλλοτε με αυστηρότητα και άλλοτε με επιείκεια  ή χιούμορ. Ίσως γιατί δεν ξεχνούν από πού πέρασαν και οι ίδιοι. Ένας από τους αγαπημένους κριτές του MasterChef μάλιστα μπορεί στην κυριολεξία να πει στους παίκτες «εδώ που είσαι ήμουνα», μια και ο ίδιος είχε διαγωνιστεί σε αντίστοιχο ριάλιτι μαγειρικής.

Πρόκειται για τον Πάνο Ιωαννίδη που είχε λάβει μέρος στο «Top Chef» του Ant1 το 2010, όπου συμμετείχαν τότε επαγγελματίες μάγειρες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης στο Top Chef (2010).

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής είχε δηλώσει οικειοθελή αποχώρηση για προσωπικούς του λόγους με συνέπεια να μη συνεχίσει. Tη θέση του είχε πάρει ο Αθηναγόρας Κωστάκος που είχε αναδειχθεί και νικητής του show. Για την ιστορία, το Top Chef είχε παίξει για 14 επεισόδια χωρίς να κάνει φοβερή επιτυχία.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ