TV & Media

MasterChef 4: Πρακτικά ονομάζομαι τυφλός, έχω μόνο 5% όραση

Ο διαγωνιζόμενος που δεν άφησε το πρόβλημα υγείας να στερήσει το όνειρό του - Τι αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tiflos-masterchef-4.jpg
MasterChef 4/© Youtube

MasterChef 4: Ο τυφλός διαγωνιζόμενος που συγκίνησε τους κριτές, ωθώντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αποκαλύψει ένα γεγονός από το παρελθόν.

Μανιταρόσουπα βελουτέ μαγείρεψε για τους κριτές του MasterChef 4 ο 36χρονος Βασίλης από τη Θεσσαλονίκη. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος τού έδωσαν την ποδιά με τρία «ΝΑΙ». Ο διαγωνιζόμενος συγκίνησε με τη θέλησή του, καθώς όπως διαπιστώθηκε είναι σχεδόν τυφλός. Το πρόβλημα υγείας του, όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να κάνει πράξη το όνειρό του και να περάσει την audition, στοχεύοντας πλέον ακόμα ψηλότερα.

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση! Έχω ένα μότο, το οποίο είναι τέσσερα αρχικά γράμματα. Το Ε, το Θ, το Υ και το Π. Επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα. Πιστεύω ότι έχω και τα τέσσερα» εξομολογήθηκε ο παίκτης που περιέγραψε στους κριτές πως έχασε την όραση του.

«Έπεσα στο σχολείο και χτύπησε πάνω στα πόδια της δασκάλας μου. Το τακούνι της μπότας της μου έσπασε τη μύτη και από το χτύπημα επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού και σιγά σιγά χάθηκε η όραση μου, με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο από το ένα μάτι. Το δεύτερο μάτι το έχασα το 2007, έτσι ξαφνικά! Ανακάλυψα ότι έπαθε ατροφία οπτικού νεύρου» ανέφερε στους συγκλονισμένους κριτές.

Ο 36χρονος Βασίλης Στεφανίδης από τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που παίρνει την ποδιά από τους κριτές
Ο 36χρονος Βασίλης Στεφανίδης από τη Θεσσαλονίκη, την ώρα που παίρνει την ποδιά από τους κριτές/© MasterChef 4/Youtube

Εκτός από τη μαγειρική, ο 36χρονος διαγωνιζόμενος στο τηλεοπτικό ριάλιτι μαγειρικής ασχολείται ακόμα με την τοξοβολία και το μπόουλινγκ σε αγωνιστικό επίπεδο.

«Λύγισε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η αποκάλυψη για τη ζωή του

«Βασίλη! Το πιάτο που έχεις φτιάξει είναι πάρα πολύ νόστιμο. Σε ότι έχει να κάνει με εσένα, είναι πάρα πολύ δυνατό αυτό που βγάζεις, η θετική σου ενέργεια. Και το λέω αυτό γιατί έχουμε δει και ανθρώπους που η πρώτη σκέψη είναι η παραίτηση όταν τους συμβαίνει κάτι δύσκολο» τόνισε φανερά επηρεασμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Θα σου πω μια προσωπική μου εμπειρία, εκεί κάπου στο Λύκειο τα είχα με μία κοπέλα, η οποία ήταν κωφάλαλη. Το πιο σημαντικό ήταν να μην την κάνω να νιώθει ότι είχε κάποιο πρόβλημα, που δεν είχε. Ήταν ένας πλήρως λειτουργικός άνθρωπος και το πρόβλημα το έχουμε εμείς που συνήθως επειδή είμαστε λίγο γαϊδούρια, στην καθημερινότητά μας βάζουμε εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους… Από μένα είναι “Ναι”».

MasterChef 4: Φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον τυφλό διαγωνιζόμενο
MasterChef 4: Φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον τυφλό διαγωνιζόμενο/ © Youtube

«Έχω καιρό να φάω μανιταρόσουπα που να είναι τόσο νόστιμη» είπε από τη μεριά του ο κ. Ιωαννίδης. «Δεν έχω ξαναδεί υποψήφιο να δοκιμάζει τόσες φορές κάτι που φτιάχνει. Θυμάσαι πού είναι τα πράγματα, έχεις αναγκαστεί να θυμάσαι. Είναι κάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef 4 - Επεισόδιο 3 - Βασίλης - Audition

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ