TV & Media

Μέλανι Παναγιώτου: Κλείστηκε στον εαυτό της όταν έχασε τον Τζορτζ

Ένιωθε υπεύθυνη που δεν έσωσε τον αδελφό της, Τζορτζ Μάικλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέλανι Παναγιώτου, αδελφή του Τζορτζ Μάικλ
Μέλανι Παναγιώτου, αδελφή του Τζορτζ Μάικλ / © Dave Hogan/Getty Images/Ideal Images

Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι, έφυγε από τη ζωή απομονωμένη και αδύναμη να ξεπεράσει τον θάνατο του αδελφού της.

Ανήμερα των Χριστουγέννων και τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της, έφυγε από τη ζωή η μικρότερη αδελφή του Τζορτζ Μάικλ. Η Μέλανι Παναγιώτου πέθανε σε ηλικία 55 ετών πριν από τέσσερις ημέρες και η τραγική σύμπτωση συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Daily Mail επικαλούμενη μη κατονομαζόμενες πηγές αποκαλύπτει σήμερα ότι η Μέλανι ζούσε απομονωμένη από όλο τον κόσμο μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ καθώς αισθανόταν υπεύθυνη που δεν κατάφερε να σώσει τον αδελφό της από τον πρόωρο θάνατο. «Ζούσε σαν ερημίτισσα και έπαιρνε συνέχεια βάρος», υπαινίχθηκε η πηγή στη βρετανική Daily Mail.

Στο ψυχικό δράμα της Μέλανι αναφέρθηκε με ανάρτησή στο Twitter και η τραγουδίστρια Σίρλι Κεμπ: «Ήταν από τις πιο ευγενικούς και συμπονετικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Λάτρευε τα λουλούδια σαν κι εμένα. Ακόμα κι όταν ο πόνος ήταν απίστευτος έδειχνε καλοσύνη σε μένα και σε άλλους. Εύχομαι να είναι σήμερα δίπλα στον πολυαγαπημένο της αδελφό και στη μητέρα της».

Η Σίρλι Κεμπ είναι σύζυγος του ηθοποιού και μουσικού Μάριν Κεμπ. Νονός του γιου τους ήταν ο Τζορτζ Μάικλ και γνώρισαν τη Μέλανι όταν έκανε φωνητικά για τους Wham! τη δεκαετία του '80.

Άτομο κοντά στην οικογένεια της εκλιπούσης είπε στην εφημερίδα Sun: «Όλοι πιστεύουν ότι πέθανε από κατάθλιψη. Ζούσε απομονωμένη και έβγαινε έξω από το σπίτι μόνο για να πάει στο κομμωτήριο, στο ταχυδρομείο ή να επισκεφθεί τη μεγαλύτερη της αδελφή Γιώτα. Έμενε συνέχεια σπίτι, τα ψώνια τα έφερνε ντελίβερι».

Η Μέλανι ήταν κομμώτρια, αλλά ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και έζησε τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου δίπλα στον Τζορτζ. Όπως και ο σταρ της ποπ Τζορτζ Μάικλ η Μέλανι ποτέ δεν ξεπέρασε τον θάνατο της μητέρας τους το 1997.
 

Την περίοδο που δημοσιοποιήθηκε η μάχη του Τζορτζ Μάικλ με το ποτό και τη χρήση ουσιών η Μέλανι είχε αφιερωθεί σε έναν τελικά άνισο αγώνα να σώσει τον αδελφό της από τους δαίμονές του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ