TV & Media

Ελεύθερος ο Κόλιν Φερθ - Χώρισε με τη Λίβια

Μετά από 22 χρόνια γάμου, 2 χρόνια σε διάσταση κι ένα σκάνδαλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κόλιν και Λίβια Φερθ
Κόλιν και Λίβια Φερθ / © EPA/JEROME ROUX

Ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η σύζυγός του Λίβια Φέρθ χώρισαν, αλλά διατηρούν φιλική σχέση για χάρη των παιδιών τους.

Ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η σύζυγός του Λίβια Φέρθ χώρισαν, όπως μπορεί μετά βεβαιότητας να επιβεβαιώσει το περιοδικό People.

«Οι Κόλιν και Λίβια Φερθ έχουν χωρίσει. Το ζευγάρι διατηρεί φιλική σχέση και παραμένουν ενωμένοι για την αγάπη των παιδιών τους», δήλωσε εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού στο People. «Ζητούν από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους. Δεν θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση», συμπληρωσε.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση και φωτογράφιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια των βραβείων μόδας Green Carpet στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Ο Κόλιν και Λίβια Φερθ έχουν δύο παιδιά: τον 18χρονο Λούκα και τον 16χρονο Ματέο.

Τον Μάρτιο του 2018 αποκαλύφθηκε ότι η Λίβια είχε ερωτική σχέση με έναν Ιταλό δημοσιογράφο. Μια σχέση που κράτησε έναν χρόνο όταν η Λίβια και ο Κόλιν ήταν σε διάσταση. Η εν λόγω σχέση κατέληξε στα δικαστήρια καθώς η Ιταλίδα, που παντρεύτηκε τον Κόλιν Φερθ το 1997, ισχυρίστηκε ότι ο δημοσιογράφος Μάρκο Μπρακάντσια την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μετά το τέλος της 11μηνης σχέσης του. Ο δημοσιογράφος αρνείται την κατηγορία. Η υπόθεση διευθετήθηκε εξωδικαστικά τον Ιούλιο του 2018.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ