TV & Media

Ο Alpha ξεκίνησε το κόψιμο των σειρών λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Τίτλοι τέλους για τα «Αστέρια στην Άμμο» στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
alpha.jpg
Alpha

Ο Alpha κόβει από το πρόγραμμά του στην Ελλάδα τη σειρά «Αστέρια στην Άμμο» λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τα «Αστέρια στην Άμμο» φεύγουν από την απογευματινή ζώνη του Alpha. Έτσι, αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στον Alpha θα βλέπουμε επεισόδια της σειράς «Το σόι σου» σε επανάληψη, σύμφωνα με το yupiii.gr, που επικαλείται την αλλαγή του προγράμματός που ανακοίνωσε ο σταθμός.

Ωστόσο, το κυπριακό lifenewscy.tothemaonline.com, μεταδίδει πως μπορεί ο Alpha Ελλάδος να αποφάσισε να απομακρύνει από τον πρόγραμμα του την σειρά των Κούλλη Νικολάου και Ανδρέα Γεωργίου «Αστέρια στην άμμο», σε σενάριο Ρένας Ρίγγα, ωστόσο δεν ισχύει και το ίδιο για τον Alpha Κύπρου.

Η υψηλή τηλεθέαση που καταγράφει η σειρά στην Κύπρο, αφήνει τον σταθμό ικανοποιημένο με τα ποσοστά τηλεθέασης καθώς δίνει και ένα καλό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, που επικαλείται ο ιστότοπος, τα στελέχη και οι παραγωγοί είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την πορεία της σειράς και συγκεκριμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (26/11), η σειρά κατέγραψε 15,2% στο σύνολο του πληθυσμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ