TV & Media

Η Ναόμι Κάμπελ είπε όχι σε επίδειξη μόδας μόνο με μαύρα μοντέλα

Παρά το γεγονός ότι της προσέφεραν «τόνους χρημάτων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
naomi.jpg
Ναόμι Κάμπελ / © EPA/FRANCK ROBICHON

Η Ναόμι Κάμπελ αρνήθηκε να πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας μόνο με μαύρα μοντέλα καθώς θέλει να προωθήσει την «ισορροπημένη συμμετοχή όλων».

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε πρόσφατα ότι αρνήθηκε να πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας, μόνο με μαύρα μοντέλα, παρά το γεγονός ότι της προσέφεραν «τόνους χρημάτων» καθώς θέλει να προωθήσει την «ισορροπημένη συμμετοχή όλων» στη βιομηχανία της μόδας.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό της εφημερίδας «The Guardian» το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία μίλησε για την αυξανόμενη εκπροσώπηση των γυναικών χρώματος στον κόσμο της μόδας.

Το supermodel εξήγησε τι εννοεί όταν αναφέρεται σε ισορροπία: «Δεν θα κάνω μια επίδειξη μόδας με αποκλειστικά μαύρα μοντέλα, για παράδειγμα, επειδή θα ήταν υποκριτικό δεδομένου εδώ και πολύ καιρό υποστηρίζω την ισορροπημένη συμπερίληψη».

«Αγκαλιάζω νέους ανθρώπους και τη δημιουργικότητά τους. Είμαι ευτυχισμένη με όλα τα νέα ταλέντα και είμαι περήφανη που είμαι εδώ τώρα, που ακούω όλη αυτή τη μουσική, που βλέπω την κουλτούρα, τον τρόπο ζώης και τον τρόπο που κινείται η μόδα. Ο Τζιάνι Βερσάτσε πάντα έλεγε ότι έπρεπε να αναμειχθούμε έτσι, και τελικά το κάναμε» υπογράμμισε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ