TV & Media

Τραυματίστηκε η Χάλι Μπέρι στα γυρίσματα της ταινίας «Bruised»

Σε μια σκηνή αγώνα ΜΜΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
berri.jpg
Χάλι Μπέρι / © EPA/STACH LESZCZYNSKI

Η Χάλι Μπέρι τραυματίστηκε, κατά τα γυρίσματα της ταινίας της «Bruised», με αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόγραμμα της παραγωγής.

Η Χάλι Μπέρι τραυματίστηκε, κατά τα γυρίσματα της ταινίας της «Bruised», με αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόγραμμα της παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία, τραυματίστηκε κατά τα γυρίσματα μιας σκηνής αγώνα ΜΜΑ.

«Είναι κουρασμένη, χρειάζεται ένα διάλειμμα», δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας Μπράιαν Πιτ στην NJ Advance Media, ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το ατύχημα, αλλά χαρακτήρισε ως «τίποτα σοβαρό» τον τραυματισμό της ηθοποιού.

«Έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε τον προγραμματισμό των γυρισμάτων της ταινίας εάν συμβεί κάποιο ατύχημα» δήλωσε ο Πιτ στην NJ Advance Media.

Η 53χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ με τις αμέτρητες κινηματογραφικές επιτυχίες πραγματοποιεί σκληρές προπονήσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στον ρόλο της στην ταινία Bruised, όπου υποδύεται μια MMA fighter. «Ένας από τους στόχους μου για τo Bruised; Οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί. Και σήμερα κατάφερα να τους αποκτήσω και νιώθω απίστευτα!» αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media, στην οποία φαίνεται το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα της. 

Η φωτογραφία της απέκτησε χιλιάδες like και σχόλια από τους ακολούθους της που την στηρίζουν σε κάθε της εγχείρημα. Μια από αυτές, η εξίσου 50αρα Ναόμι Κάμπελ ενθάρρυνε τη προσπάθεια της ηθοποιού αναρτώντας emoji φωτιάς για να υπερτονίσει τον ενθουσιασμό από το αποτέλεσμα.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ