TV & Media

Πήρε η βασίλισσα Ελισάβετ τον Άντριου στον λαιμό της;

Βίντεο της Daily Mail εκθέτει τον «ψεύτη» πρίγκιπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Άντριου, Βασίλισσα Ελισάβετ Β'
Πρίγκιπας Άντριου, Βασίλισσα Ελισάβετ Β' / © EPA/NEIL HALL

Τηλεθεατές και ΜΜΕ αποκαλούν «θλιβερή» τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου στο BBC για τη σχέση του με τον χρηματιστή Έπσταϊν. Η Ελισάβετ έδωσε το «πράσινο φως» για να βγει στον αέρα.

Η δημοσιογράφος Έμιλι Μάιτλις αποκάλυψε ότι αυτή που έδωσε την τελική έγκριση για τη συνέντευξη με τον πρίγκιπα Άντριου δεν ήταν άλλη από τη μητέρα του και βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Ελισάβετ βγήκε στο BBC για να απολογηθεί για τη φιλία του με τον εκλιπόντα και καταδικασθέντα για σεξουαλικά εγκλήματα χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταϊν. Ο Δούκας του Γιορκ προσπάθησε να «βάλει τα πράγματα στη θέση τους» για τις σε βάρος του κατηγορίες, όλες σεξουαλικού περιεχομένου, μιλώντας στην Μάιτλις του BBC εντός του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Αρνήθηκε τα πάντα, χαρακτήρισε ότι ήταν «βολικό» να φιλοξενείται από έναν άνδρα κατηγορούμενο για σεξουαλικά εγκλήματα και μάλιστα δεν έδειξε καμία διάθεση να απολογηθεί για τις πράξεις του και να ζητήσει μια συγνώμη από όλους τους ανθρώπους που κατηγορούν τον εκλιπόντα «φίλο» του κ. Έπσταϊν.

Όλος ο κόσμος και τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου «καταστροφική» για την εικόνα του Παλατιού. Ωστόσο, ο ίδιος φέρεται να είπε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης θείας λειτουργίας ότι η συνέντευξη ήταν «τεράστια επιτυχία».

21278295.jpg
Πρίγκιπας Άντριου, Βασίλισσα Ελισάβετ Β' / © EPA/NEIL HALL

Στο μεταξύ ο Σπένσερ Κάβιν, δικηγόρος που εκπροσωπεί έναν εκ των κατηγόρων του νεκρού μεγιστάνα, χαρακτήρισε τη συνέντευξη του πρίγκιπα Άντριου «θλιβερή» και «απογοητευτική». «Οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τα θύματα του Έπσταϊν», είπε χαρακτηριστικά.

 

Βίντεο «ντροπής»

Η Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες που εκθέτουν τον γιο της Ελισάβετ και αποκαλύπτουν ότι ψεύδεται ασυστόλως.

Στο βίντεο, χρονολογίας 2008, ο γιος της βασίλισσας πηγαίνει σε κοσμικά πάρτι, χορεύει με νεαρές κυρίες και ιδρώνει στη Γαλλική Ριβιέρα.  Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρίγκιπας απεικονίζεται στο άγριο πάρτι που οργάνωσε ο μεγιστάνας του κρασιού Κλοντ Οτ.

Όσον αφορά τη συνάντηση με την Γκιουφρί, η οποία υποστηρίζει ότι το σεξ με τον πρίγκιπα έγινε κατά διάρκεια πτήσης στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του Έπσταϊν και ενώ εκείνη ηταν 17 ετών, ο Άντριου ήταν κατηγορηματικά αρνητικός. «Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει αυτή την κυρία, καμία φορά».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ