TV & Media

Η βασίλισσα ομορφιάς του Ελ Τσάπο σταρ στο ριάλιτι των καρτέλ

Η Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο τον έχει ζήσει τον ρόλο της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο
Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο

Από εστεμμένη σε καλλιστεία, πρώην σύζυγος του «Ελ Τσάπο» η Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο μπαίνει στο καστ ενός ριάλιτι για τη ζωή των καρτέλ. Το ξέρει το αντικείμενο.

Η πρώην σύζυγος και βασίλισσα ομορφιάς του καταδικασθέντος σε ισόβια βαρώνου των ναρκωτικών και μετρ των αποδράσεων, Ελ Τσάπο, αρχίζει μια νέα καριέρα συμμετέχοντας στο καστ του τηλεοπτικό ριάλιτι με τίτλο «Το Πλήρωμα του καρτέλ».

Διευθυντικά στελέχη πίσω από την παραγωγή του ριάλιτι επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή της Έμμα Κορονέλ Αϊσπούρο στη δεύτερη σεζόν της σειράς στη Mail Online.

Η επιβεβαίωση έρχεται μία εβδομάδα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της πρώην συζύγου του Ελ Τσάπο με τον Μάικλ Μπλάνκο, μέλος του καστ του ριάλιτι και νεότερος γιος της επονομαζόμενης «Νονάς της Κοκαΐνης», Γκρισέλντα Μπλάνκο. Η Κορονέλ και ο Μπλάνκο εθεάθησαν μαζί σε γιοτ στο Μαϊάμι.

El Chapo’s Wife Emma Coronel To Appear on VH1’s Cartel Crew | New Episodes Mondays 9/8c

Το πρώτο επεισόδιο με τη πρώην εστεμμένη σύζυγο του Μεξικανού ναρκέμπορα θα προβληθεί στις 18 Νοεμβρίου. Η Αϊσπούρο τον γνωρίζει καλά τον ρόλο και τον έχει ζήσει στο πετσί της ως σύζυγος του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουζμάν μέχρι το 2007.

Οι παίκτες του ριάλιτι είναι συνολικά οκτώ και όλοι τους έχουν οικογενειακές σχέσεις με τον κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών. Προσπαθούν μέσω του ριάλιτι να αποκαταστήσουν τη φήμη τους και να φτιάξουν μια καριέρα, μια άλλη ζωή μακριά από το έγκλημα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ