TV & Media

Θύμα κλοπής η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Το αποκάλυψε στο Instagram

Πώς οι κολοκύθες που είχε τοποθετήσει στην είσοδο για το Halloween έκαναν... φτερά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ/©EPA/PETER FOLEY

Άγνωστοι έκλεψαν τις κολοκύθες του Halloween, που είχε τοποθετήσει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην είσοδο του σπιτιού της.

Αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη βρέθηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Όπως γνωστοποιήσε η ίδια μέσω Instagram, οι κολοκύθες που είχε τοποθετήσει στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη για το Halloween έκαναν... φτερά. Η 54χρονη ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη. «Η Halloween ληστεία του 2019», είναι ο τίτλος του video που ανήρτησε στο Instagram, κατά τη διάρκεια του οποίου περιγράφει τι συνέβη.

Σε μια περιγραφή που παραπέμπει στην τηλεοπτική σειρά CSI, η ηθοποιός γνωστοποιεί ότι οι κολοκύθες είχαν μεταφερθεί με προσοχή από το Μπερκσάιρ στη Μασαχουσέτη. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι είχαν «ιδιαίτερα χαρακτηριστικά -ήταν στρόγγυλες και πορτοκαλί- σε διάφορα μεγέθη». Παράλληλα, αναφέρει ότι δεν είχε προλάβει ακόμη να τις σκαλίσει.

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει με σοβαρό ύφος: «Κάποια στιγμή, μεταξύ των ωρών 21.30 το βράδυ και λίγο πριν από το ξημέρωμα, εκλάπησαν όλες οι κολοκύθες μας. Όπως και όλες οι κολοκύθες στο οικοδομικό μας τετράγωνο. Είναι και επισήμως η "Ληστεία του Halloween" για το 2019. Ο άνδρας μου είπε: "Η ευσπλαχνία πέθανε". Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την κατάσταση με μερικές κολοκύθες της τελευταίας στιγμής, ελπίζοντας να μην μας τις κλέψουν πάλι».

Ενδιαφέρον, πάντως, είχε η κίνηση θαυμαστών της να τις αφήσουν νέες κολοκύθες στο κατώφλι του σπιτιού της.

«Εκ μέρους των κορών μου που στενοχωρήθηκαν πιο πολύ από όλους μας, σας ευχαριστούμε... Είμαι τόσο συγκινημένη, αυτό ήταν τόσο υπέροχο, περιττό, αλλά το εκτιμήσαμε βαθιά. Η ευπρέπεια είναι ζωντανή» τονίζει η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «» σε νέο της video στο Instagram.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ