TV & Media

«Μέγκαν ο κόσμος σου θα αλλάξει για πάντα» με τον Χάρι

Η προειδοποίηση του τηλεοπτικού πατέρα της Μαρκλ στη σειρά «Suits»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον τηλεοπτικό της πατέρα στο «Suits»
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον τηλεοπτικό της πατέρα στο «Suits»

Τα τελευταία λόγια του τηλεοπτικού πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο Suits. «Ο κόσμος σου θα αλλάξει για πάντα» με τον Χάρι.

Ο ηθοποιός Γουεντέλ Πιρς αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιήσει τη Μέγκαν Μαρκλ ότι ο «κόσμος θα αλλάξει για πάντα» από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Ο 55χρονος Πιρς, υποδυόταν στο νομικό τηλεοπτικό δράμα «Suits» τον Ρόμπερτ Ζέιν, δηλαδή τον τηλεοπτικό πατέρα της σημερινής Δούκισσας του Σάσεξ. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν για τέσσερα χρόνια στην πετυχημένη σειρά. «Ήταν υπέροχα», θυμάται ο Γουεντέλ Πιρς, «η Μέγκαν είναι εξαιρετική ηθοποιός και πολύ γλυκός, ευγενικός άνθρωπος».

Μιλώντας στην εκπομπή της Λορίν Λαβέρν ο 55χρονος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι είχε κυριολεκτικά σώσει την Μαρκλ από ένα επικοινωνιακό λάθος πριν από τον τηλεοπτικό αρραβώνα της με τον Χάρι. «Είχαμε γύρισμα. Στο σόου η Μέγκαν θα αρραβωνιαζόταν και φορούσε δαχτυλίδι. Ετοιμαζόμασταν να βγούμε από το αυτοκίνητο και της είπα να μη διανοηθεί να βγει έξω, διότι υπήρχε ένας παπαράτσι στον δρόμο. Εάν τη φωτογράφιζαν με αυτό το δαχτυλίδι η είδηση θα έσκαγε σαν βόμβα σε όλο τον κόσμο».

Meghan Markle's TV Dad Reveals Royal Security Obsessed Over Hiding Fake 'Suits' Engagement Ring


Ο Πιρς δεν έχει δει τη Μαρκλ από την ημέρα που έφυγε από τη σειρά. «Όταν γυρίζαμε τις τελευταίες της σκηνές της είχα πει: 'Άκου, ο κόσμος θα αλλάξει για πάντα. Αλλά όπου κι αν είσαι να ξέρεις ότι έχεις έναν φίλο, εμένα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ