TV & Media

«Rise and shine»: Η φράση πλέον ανήκει στην Κάιλι Τζένερ

Η 22χρονη ξέρει να εκμεταλλεύεται κάθε επιχειρηματική ευκαιρία

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kylie Jenner Kardashians.jpg
Kylie Jenner © Jamie McCarthy/Getty Images/Ideal Image

Η Κάιλι Τζένερ απέκτησε τα εμπορικά δικαιώματα της viral φράσης της, «Rise and shine», για ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ και καλλυντικά

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που η Κάιλι Τζένερ κατάφερε να γίνει η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος. Ο ένας είναι –ας είμαστε ειλικρινείς– ότι αποτελεί μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν. Ο άλλος ότι ξέρει πολύ καλά πότε έχει μπροστά της μία ευκαιρία και πώς να την αρπάξει.

Αυτό έκανε και τώρα, με το που είδε μία στιγμή με την κόρη της να γίνεται viral. Η 22χρονη κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου ένα βίντεο, ώστε να μας ξεναγήσει στο γραφείο της. Σε έναν από τους χώρους βρισκόταν και η κούνια στην οποία κοιμόταν η 20 μηνών κόρη της, Στόρμι, και την οποία ξύπνησε με ένα τραγουδιστό «Rise and shine» (Σήκω και λάμψε). Το απόσπασμα έγινε σχεδόν αμέσως meme και τζινγκλ, ενώ η Τζένερ αντέδρασε αστραπιαία στον διαδικτυακό σαματά, κυκλοφορώντας δύο φούτερ των 65$ με τη φράση ως logo, που ξεπούλησαν στη στιγμή.  

Την ίδια μέρα με την κυκλοφορία των φούτερ, όμως, έσπευσε να κάνει μία ακόμα πιο καταλυτική κίνηση. Βρέθηκε στο Γραφείο Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, ώστε να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του «Rise and shine», τόσο για τη χρήση του πάνω σε προϊόντα, όσο και την ηχητική του εκμετάλλευση. Αν και το δεύτερο ακόμα δεν έχει εγκριθεί, για την ώρα η Τζένερ κατάφερε να διασφαλίσει τα αποκλειστικά οικονομικά δικαιώματα για την χρήση του «Rise and shine» σε ζώνες, παντελόνια, παλτά, φορέματα, υποδήματα, γάντια, στέκες, καπέλα, jackets, πιτζάμες, φουλάρια, κάλτσες, μαγιό, εσώρουχα και καλλυντικά».

Official Kylie Jenner Office Tour

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ