TV & Media

Δακρυσμένη η Μέγκαν: «Κανείς δεν με ρώτησε αν είμαι εντάξει»

Η Δούκισσα του Σάσεξ στο ντοκιμαντέρ του ITV σπάει μιλώντας για την πίεση που βιώνει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ
Μέγκαν Μαρκλ / © EPA/MARK LARGE

Η Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά βουρκώνει μιλώντας για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της και τις συνέπειες της δημοσιότητας στην υγεία της.

Σχεδόν δάκρυσε η Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας για την προσωπική της μάχη με τα φώτα της δημοσιότητας από την ημέρα που η ζωή της άλλαξε και βρέθηκε από τα πλατό στα παλάτια της αγγλικής μοναρχίας δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι.

Στο ντοκιμαντέρ του ITV που θα προβληθεί την Κυριακή με θέμα την περιοδεία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στην Αφρική η Μέγκαν Μαρκλ μιλά στον παρουσιαστή Τομ Μπάρντι για τον γάμο της, την αγωνία της εγκυμοσύνης και σπάει λέγοντας: «Κανείς δεν με ρώτησε ποτέ εάν είμαι εντάξει».

Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται για τη δημοσιότητα γύρω από τον πρόσωπό της, για το πόσο έχει αυτή επηρεάσει τη σωματική και ψυχική της υγεία, αλλά και για τον προστατευτικό Χάρι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός απάντησε: «Κάθε γυναίκα που είναι έγκυος είναι ευάλωτη. Και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο », τονίζει, και αναφερόμενη στη συνεχή κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ σχολιάζει «έχεις και αυτό από πάνω ενώ απλά προσπαθείς να είσαι μια νέα μαμά, μια γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε».

19882886-7588229-the_duchess_of_sussex_said_she_has_found_the_focus_on_her_after_-m-20_1571400848085.jpg


Πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προχώρησε σε μηνύσεις κατά της Sun και της Daily Mirror, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μέσων για τον τρόπο που συμπεριφέρονται στην Μέγκαν Μαρκλ. «Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει η Δούκισσα του και δείχνει να βουρκώνει. Ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την: «Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;», με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά: «Ναι».

19882892-7588229-image-a-21_1571400997830.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY