TV & Media

Οι 10 συλλεκτικές cartes postales των ΕΛΤΑ με τα εξώφυλλα της ATHENS VOICE

Κυκλοφορούν και μπορείτε να τις ταχυδρομήσετε σε ολόκληρο τον κόσμο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_5344.jpg

Οι συλλεκτικές cartes postales με τα εξώφυλλα της ATHENS VOICE κυκλοφορούν από τα ΕΛΤΑ: Δείτε ολόκληρη τη σειρά και πώς μπορείτε να τις αποκτήσετε.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 και έγινε το Νο 1 ελληνικό free press. Τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Τύπου, τα εξώφυλλα μιας εφημερίδας γίνονται γραμματόσημα. Τα συλλεκτικά γραμματόσημα της ATHENS VOICE από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν και εσείς μπορείτε να ταχυδρομήσετε τη Φωνή σας με γραμματόσημο τη Φωνή της Αθήνας.

atk_5350.jpg

Εκτός από την πρωτότυπη έκδοση των 10 γραμματοσήμων, διατίθενται 10 ξεχωριστές συλλεκτικές cartes postales, κάθε μία εκ των οποίων φέρει επάνω της το επιλεγμένο εξώφυλλο της εφημερίδας και επικολλημένο γραμματόσημο με την ίδια παράσταση του εξωφύλλου. Οι κάρτες είναι έτοιμες για ταχυδρόμηση σε όλο τον κόσμο, ενώ και αυτές είναι συλλεκτικό προϊόν, συμπληρώνοντας τη σειρά που περιλαμβάνει σετ 4 φακέλων ATHENS VOICE.

Δείτε τα έργα των Διαμαντή Αϊδίνη, Αντώνη Κυριακούλη, Μανώλη Χάρου, Κωνσταντίνου Κακανιά, Αλέξανδρου Ψυχούλη, Κωνσταντίνου Βήτα, Βαγγέλη Περρή, Γιάννη Κουρούδη, Sotos Anagnos και Φώτη Πεχλιβανίδη που μετά την πρώτη σελίδα της ATHENS VOICE κοσμούν τη συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων, cartes postales και φακέλων.

atk_5332.jpg

atk_5339.jpg

Πώς θα αποκτήσετε τη συλλεκτική σειρά των cartes postales 
Μπορείτε να τις αναζητήσετε στα παρακάτω υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε Αθήνα και επαρχία:

  1. Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Αθηνών Αιόλου 100, Αθήνα
  2. Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πλατείας Συντάγματος, Αθήνα
  3. Κατάστημα Post Collection - Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο
  4. Λυκούργου 5 & Απελλού, Αθήνα
  5. Κατάστημα Post Collection - Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης
  6. Βασ. Ηρακλείου 38, Θεσσαλονίκη
  7. Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά Φίλωνος 36, Πειραιάς
  8. Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πατρών Μαιζώνος 32,  Πάτρα
  9. Ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων www.elta.gr 

atk_5354.jpg

Διαγωνισμός: Στείλε γράμμα στην ATHENS VOICE

Στείλε μας γράμμα χρησιμοποιώντας ένα από τα 10 γραμματόσημα ATHENS VOICE που κυκλοφορούν από τα ΕΛΤΑ και κερδίστε μεγάλα δώρα. Η κλήρωση θα γίνει σε ένα μεγάλο event και μάλιστα τα ΕΛΤΑ θα είναι εκεί για να σας σφραγίσουν το τεύχος με τα γραμματόσημα, ώστε να γίνει αμέσως συλλεκτικό! Τα σφραγισμένα γράμματά σας, που θα στείλετε στα γραφεία μας για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, θα τα φυλάξουμε για να σας τα επιστρέψουμε αν τα ζητήσετε. Επίσης, οι 10 καλύτερες επιστολές θα διαβαστούν στο ραδιόφωνο στις εκπομπές του Αthens Voice Radio 102,5

fakelos_athensvoice_1_0.jpg

Ταχυδρομήστε το γράμμα σας εδώ: Αthens Voice, Χαριλάου Τρικούπη 22, Αθήνα 10679
 

atk_5342.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ