TV & Media

Έλενα Ράπτη: Ο Κίμων ήταν ο «φύλακας άγγελός μου»

Γιατί επέλεξε να κρατήσει «κρυφό» τον γάμο της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Ράπτη
Έλενα Ράπτη/©INTIMENEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Η Έλενα Ράπτη μίλησε για τον γάμο της, τον σύζυγό της και το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά.

Το περασμένο καλοκαίρι η Έλενα Ράπτη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της. Θέλοντας να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, κράτησε «κρυφό» τον γάμο της. Λίγους μήνες μετά η κ. Ράπτη έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για την απόφασή της αυτή, τον σύζυγό της τον οποίο και αποκαλεί «φύλακα άγγελο», καθώς και για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

«Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε» τόνισε.

Αναφερόμενη στον γάμο είπε: «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά στο όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο "φύλακας άγγελός" μου».

Για τη μητρότητα και την πιθανότητα να κάνει παιδιά, τόνισε: «Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά…».

Για τον σύζυγό της ανέφερε επίσης: «Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει».

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ - καμπάνια "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ" - το Πρωινό ΑΝΤ1 14.10.2019

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY