TV & Media

Βαλάντης: Μικρός ήμουν παχύς. Δεν πήγαινα στα πάρτι (video)

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για το bullying

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βαλάντης: "Έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα"

Η συγκινητική εξομολόγηση του Βαλάντη για το bullying όταν ήταν παιδί για τα κιλά. «Δεν πήγαινα στα πάρτι» είπε και παραδέχθηκε ότι έχει κλάψει.

Για το bullying που δέχθηκε ως παιδί κι έφηβος για τα κιλά του, καθώς μικρός ήταν εύσωμος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Οδηγός καλής ζωής» o Βαλάντης.

«Έχω κλάψει πολλές φορές πηγαίνοντας στο σχολείο» παραδέχθηκε στον δημοσιογράφο Μιχάλη Κεφαλογιάννη κι αποκάλυψε: «Εγώ έκανα την πρώτη μου σχέση όταν αδυνάτισα». «Σοκαριστικό είναι αυτό», παρατήρησε ο δημοσιογράφος, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Είναι όμως πραγματικό. Έχω κλάψει πάρα πολλές φορές πηγαίνοντας για το σχολείο. Εγώ δεν έζησα την εφηβική ζωή που θα μπορούσα να ζήσω, την ωραία, με όλα τα παιδάκια, με τους παιδικούς έρωτες, με τα πάρτι. Εγώ δεν πήγαινα σε πάρτι γιατί δεν είχα ποτέ παρτενέρ», ανέφερε ο Βαλάντης.

«Έχω κλάψει πολλές φορές πηγαίνοντας στο σχολείο. Για να αντιμετωπίσω το bullying έψαχνα να βρω τα αδύνατα σημεία των άλλων. Έκανα κι εγώ bullying, έλεγα την άλλη κοκαλιάρα» αναφέρει στην εκπομπή. Για να προσθέσει: «Ο μεγάλος μου γιος, επειδή ήταν παχύς, δεν ήθελα να περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Χαίρομαι σήμερα που ο γιος μου, ενώ ήταν υπέρβαρος, είναι ο μισός από εμένα… Τον είπαν σίγουρα χοντρό, όπως είπαν κι εμένα, είδε ότι τα κορίτσια τον απέφευγαν, όπως έγινε και με εμένα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ