TV & Media

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μισέλ Φάιφερ

Η ερωμένη του Κακού και η βασίλισσα Ίνγκριθ στην «Αιώνια Πόλη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντζελίνα Τζολι, Μισέλ Φάιφερ
Αντζελίνα Τζολι, Μισέλ Φάιφερ / © EPA/ETTORE FERRARI

Η 44χρονη Αντζελίνα Τζολί με την 61χρονη συμπρωταγωνίστριά της Μισέλ Φάιφερ βρέθηκαν στη Ρώμη, την «Αιώνια Πόλη» της Ευρώπης για μια ακόμα φωτογράφιση.

Η Αντζελίνα Τζολί με το διαβατήριο στο χέρι προωθεί από χώρα σε χώρα και από πόλη σε πόλη τη νέα της ταινίας Maleficent: Mistress Of Evil.

Το Σαββατοκύριακο η 44χρονη σταρ μαζί με την 61χρονη συμπρωταγωνίστριά της Μισέλ Φάιφερ βρέθηκαν στη Ρώμη, την «Αιώνια Πόλη» της Ευρώπης για μια ακόμα φωτογράφιση. 

Σε συνέντευξη που έδωσαν οι τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας, Αντζελίνα Τζολί, Μισέλ Φάιφερ και Ελ Φάνινγκ αναπόλησαν τους εφηβικούς τους έρωτες.

21723343.jpg
Τζολί, Φάιφερ στη Ρώμη / © EPA/ETTORE FERRARI

21723289.jpg
Τζολί στη Ρώμη / © EPA/ETTORE FERRARI

Αν και στην αρχή οι εξομολογήσεις μοιάζουν αγνές και αθώες, όσο κυλάει η συζήτηση, οι αποκαλύψεις γίνονται πιο πικάντικες και ενδιαφέρουσες, καθώς η Τζολί αποκαλύπτει ότι η Φάιφερ ήταν ο εφηβικός της έρωτας.

Angelina Jolie Admits She Had A 'Teen Crush' On 'Maleficent' Co-Star Michelle Pfeiffer

«Σε ερωτεύτηκα όταν έπαιξες στο Grease 2», εξομολογείται η Τζολί στην Φάιφερ η οποία τη ρωτάει αν ήταν ο εφηβικός της έρωτας για να λάβει την απάντηση από την Τζολί «Στην πραγματικότητα μου άρεσες πάρα πολύ όταν τραγουδούσε το "Cool Rider" πάνω στη σκάλα. Ήσουν πολύ καυτή», θυμάται η Αντζελίνα και προσθέτει «και στον Σημαδεμένο επίσης, ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί σου». Το «Maleficent: Mistress of Evil» που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Οκτωβρίου.

21723287.jpg
Τζολί στη Ρώμη / © EPA/ETTORE FERRARI

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ