TV & Media

Δεν είναι εργένης - Αρραβωνιάστηκε ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον

Ο γοητευτικός Τζέιμς έκανε πρόταση με ζαφείρι στη Γαλλίδα Αλιζέ Θιβνέ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέιμς Μίντλετον, Αλιζέ Θιβνέ
Τζέιμς Μίντλετον, Αλιζέ Θιβνέ / © Instagram

Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς, έκανε πρόταση γάμου στη γαλλίδα σύντροφό του Αλιζέ Θιβνέ σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail.

Ο γοητευτικός αδελφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν είναι πια εργένης. Ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον, Τζέιμς, έκανε πρόταση γάμου στη γαλλίδα σύντροφό του Αλιζέ Θιβνέ σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail.

Ο 32χρονος Τζέιμς Μίντλετον αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως τον αρραβώνα του την επόμενη εβδομάδα. Φιλικό πρόσωπο του ζεύγους είπε στην εφημερίδα: «Αρραβωνιάστηκαν. Η Αλιζέ φοράει ένα πανέμορφο δαχτυλίδι με ζαφείρι που λάμπει».

Λίγες ημέρες νωρίτερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ γιόρταζε τον γάμο της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον ζάμπλουτο επιχειρηματία real estate Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι.

Toν περασμένη μήνα το ζευγάρι ξεκίνησε να συγκατοικεί σε σπίτι στο δυτικό Λονδίνο, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο γάμος δεν θα αργήσει και πως ίσως γίνει και μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. Η Θιβνέ ασχολείται με τα οικονομικά και μετακόμισε στη Βρετανία πριν από πέντε χρόνια για να εργαστεί σε εταιρεία. «Επιτέλους φαίνεται να βρήκε την εκλεκτή», είπε τότε φιλικό πρόσωπο του Τζέιμς.



Η Mail γράφει ότι πηγή έμπνευσης για το δαχτυλίδι ενδέχεται να ήταν το δαχτυλίδι αρραβώνα που πήρε η αδελφή του Κέιτ από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος το είχε κληρονομήσει από τη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ