TV & Media

Ανατροπή: Δύο οι παρουσιαστές του «The Voice» (video)

Ένας άνδρας και μία γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thevoice.jpg
The Voice

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο ΣΚΑΪ διέδιδε από επίσημα χείλη ότι μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από την παρουσίαση του «The Voice», τη θέση αναλαμβάνει γυναίκα, τραγουδίστρια που έχει μεγάλη σχέση με την Κύπρο. Ωστόσο, τονιζόταν ότι αν και οι συζητήσεις βρίσκονταν στο τελικό στάδιο, δεν είχαν πέσει οι υπογραφές και πως η ανακοίνωση θα γινόταν στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού την προηγούμενη Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως. Αντ’ αυτού, στην εκπομπή του καναλιού Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα ανακοινώθηκε ότι παρουσιάστρια θα είναι Τάμτα και στα backstage ο Γιώργος Λιανός. Και κάπου εδώ έμοιαζε να συμπληρώνεται το παζλ: τραγουδίστρια κι εκπρόσωπος της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Οι μέρες όμως, περνούσαν και η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό του Φαλήρου δεν ερχόταν. Και το μεσημέρι του Σαββάτου, στην πρεμιέρα της για τη νέα σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου μετέδωσε πως τελικά την παρουσίαση του «The Voice» αναλαμβάνουν τελικά δύο και όχι ένας παρουσιαστής. Και αυτοί είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα. Μάλιστα, η τελευταία έχει πολύ καλές σχέσεις με την Ατζούν Μίντια και τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιντζαλί, που εκτός από το The Voice είχε και την παραγωγή του Survivor, παρουσιαστής του οποίου ήταν ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης.

⚽️ Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-1 (SL) 4η αγ. {21.9.2019}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ