TV & Media

«Γερνάμε» λέει ο «αιώνιος» cool Μπραντ Πιτ

Στα παρασκήνια μιας υπέροχης φωτογράφισης για το GQ δίπλα στην πισίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Brad Pitt GQ

Το περιοδικό GQ απαθανατίζει τον 55χρονο σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ δίπλα σε μια πισίνα και τον φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου.

Η επιστροφή του Μπραντ Πιτ είναι εμφανής. Οι ημέρες απομόνωσης μετά το πολύκροτο διαζύγιο και τη μάχη της κηδεμονίας τελείωσαν. Μετά το Χόλιγουντ του Ταραντίνο ο Μπραντ Πιτ ετοιμάζεται να κατακτήσει το Διάστημα με τον ρόλο του στην ταινία «Ad Astra».

Το περιοδικό GQ απαθανατίζει τον 55χρονο σταρ του Χόλιγουντ δίπλα σε μια πισίνα και τον φιλοξενεί στο εξώφυλλο του Οκτωβρίου. Με τίτλο «Ο αιώνιος Cool» ο Μπραντ Πιτ εξηγεί γιατί προσεγγίζει τόσο διαφορετικά τη δουλειά του σε σχέση με το παρελθόν.

«Ίσως γιατί μεγάλωσα, φίλε μου. Γερνάμε γαμ@το μου. Και το καταλαβαίνω πια - ξαφνικά έχεις μεγαλύτερη εμπειρία με τους ανθρώπους, για καλό ή για κακό. Και μετράς ήττες και νίκες. Που όμως κι αυτό, μεγαλώνοντας, δεν μοιάζει ακριβώς έτσι - δεν είναι ούτε ήττες, ούτε νίκες ακριβώς. Πώς κανείς επιλέγει να περνάει το χρόνο του. Αυτό τελικά είναι το πιο σημαντικό ζήτημα για μένα. Πώς περνάμε τη ζωή μας. Με τον Λίο (ΝτιΚάπριο) συζητούσαμε τις προάλλες και κατάλαβα ότι, κάπου εκεί στα τέλη των 90ς και τις αρχές των 00ς, επέλεγα ενδιαφέροντες ρόλους, χωρίς όμως να ζω μία ενδιαφέρουσα ζωή...», είπε ο Πιτ και πρόσθεσε:  «Είχα δώσει τόση σημασία κι έμφαση στο να προσπαθώ να βρω ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Και κάποια στιγμή είπα - να πάει να γαμ@θ@. Θα προσπαθήσω να ζω εγώ μία ενδιαφέρουσα ζωή και όλα τα άλλα θα λυθούν από μόνα τους. Βγείτε, ζήστε με ενδιαφέρον. Αποκτήστε πραγματικές εμπειρίες. Αυτό διοχετεύεται και στη δουλειά...».

«Ναι λοιπόν, είμαι πολύ άνετος με τις ενδιάμεσες παύσεις της καριέρας μου...», συμπλήρωσε ο αιώνιος cool.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ