TV & Media

Η αποστομωτική απάντηση Γεωργιάδη σε ερώτηση του Χατζή για τη Μανωλίδου

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν θέλησε να απαντήσει σε προσωπική ερώτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
manolidou-georgiadis
Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδης © INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Η άσχετη ερώτηση του Τάκη Χατζή στον Άδωνι Γεωργιάδη για την Ευγενία Μανωλίδου και η αποστομωτική απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Άναυδο άφησε τον Τάκη Χατζή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή τον αναπτυξιακό έθεσε μία προσωπική ερώτηση στον υπουργό ρωτώντας τον αν η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου του ασκεί κριτική.

«Η κυρία Μανωλίδου σε αυτή τη φάση της ζωής ασχολείται ιδιαίτερα με τη σχολή που έχουμε φτιάξει την Ελληνική Αγωγή», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε τονίζοντας ότι αυτή είναι η περίοδος που γίνονται οι εγγραφές και ανακοινώνοντας στο κοινό που τον παρακολουθούσε το τηλέφωνο της σχολής.

Η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος όπως φάνηκε δεν θέλησε να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις, εξέπληξε τον δημοσιογράφο ο οποίος αντιδρώντας χαμογελαστός είπε: «Τώρα διαφήμιση θα κάνετε; Πλάκα μου κάνει!».

«Αφού θέλετε να κάνετε αυτού του τύπου την ανάλυση, θα σας πάω εκεί που θέλω εγώ», απάντησε στον Τάκη Χατζή ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι «όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει την κ. Μανωλίδου για την Ελληνική Αγωγή».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 7:45:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο, την Ευγενία κλπ στον Χατζή (ALPHA, 12/9/19)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ