- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη Σκιάθο με τη θαλαμηγό του ο σεΐχης του Κατάρ
Κατέφθασε χθες το απόγευμα με το πλωτό ανάκτορό του, την περίφημε θαλαμηγό του «Al Mirqab» κι έδεσε στις Κουκουναριές
Στη Σκιάθο με το πλωτό του παλάτι του ο σεΐχης του Κατάρ. Έδεσε στις Κουκουναριές το απόγευμα της Δευτέρας.
Στη Σκιάθο βρίσκεται από χθες για διακοπές ο σεΐχης και πρώην εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί ο οποίος έφτασε στο αγαπημένο του νησί για να απολαύσει τα γαλαζοπράσινα νερά και το άφθονο πράσινο.
Ο σεΐχης, που κάθε χρόνο ανελλιπώς επισκέπτεται την Σκιάθο και έχει δημιουργήσει και φιλίες στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, κατέφθασε χθες το απόγευμα με το πλωτό ανάκτορό του, την περίφημε θαλαμηγό του «Al Mirqab» και έδεσε στις Κουκουναριές κάτω από το ξενοδοχείο «Σκιάθος Παλλάς».
Ο υψηλός επισκέπτης απόλαυσε το μπάνιο του στην ακτή Μάραθα και στη συνέχεια πήγε απαρατήρητος για τους χιλιάδες τουρίστες του νησιού στην Χώρα όπου και περπάτησε στην πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη για να καταλήξει σε γνωστή ψησταριά του νησιού, αφού διατηρεί άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη της και εκεί απόλαυσε τις σπεσιαλιτέ της ταβέρνας.
Ο Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί ντυμένος απλά με λευκή βερμούδα και σκούρο μπλε μπλουζάκι πέρασε απαρατήρητος και συνοδευόταν από έναν από τους γιους του και ολιγομελή συντροφιά.
Η θαλαμηγός του είναι το 5ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, καθώς έχει μήκος 133 μέτρα, είναι αξίας 300 εκατ. ευρώ και ταξιδεύει με 18,7 κόμβους. Κατασκευάστηκε φυσικά κατά παραγγελία και διαθέτει δέκα σουίτες για τους καλεσμένους του Τζαμπέρ Αλ Θανί, αλλά επιπλέον και δύο VIP σουίτες για τον ίδιο. Φυσικά, διαθέτει πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, κινηματογράφο, τζακούζι, καθώς και ένα πλήρωμα 55 ατόμων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
«Το ONE στέκεται σταθερά στο πλευρό των δημοσιογράφων του» σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός
Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους και τα όμορφα λόγια για τον παρουσιαστή
Η νέα δημοσκόπηση της QED για το pod - Σταύρος Θεοδωράκης και Αντώνης Καρπετόπουλος αναλύουν τα δεδομένα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.