TV & Media

Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της Έλενας Ράπτη

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίμων Μπάλας - Έλενα Ράπτη
Κίμων Μπάλας - Έλενα Ράπτη © instagram.com/rapti_elena_official

Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο της Έλενας Ράπτη. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας» έγραψε η πολιτικός.

Πριν από μία εβδομάδα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη αποκάλυψε με μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με πλάτη στον φακό δίπλα από τον Κίμωνα Μπάλα πως παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» είχε γράψει η πολιτικός προκαλώντας ερωτηματικά για το ποιος είναι ο γαμπρός ο οποίος από διαρροές μαθεύτηκε πως ανήκει στην προσωπική ασφάλειά της.

Έπειτα από αυτό, η Έλενα Ράπτη δέχθηκε πλήθος ευχών για  βίον ανθόσπαρτον και χθες Σάββατο αποφάσισε να ανεβάσει ακόμη τρεις φωτογραφίες από την τελετή και το γλέντι, γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ