TV & Media

Βιτάλη εναντίον Πάολας επειδή θα τραγουδήσει Θεοδωράκη

«Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάολα
Πάολα © instagram.com/paola_official__/

Βιτάλη εναντίον Πάολας επειδή θα τραγουδήσει Θεοδωράκη. «Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!».

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου, την Ελένη Βιτάλη και την Πάολα, με την πρώτη να ρίχνει τα "πυρά" της στη δεύτερη.

Πρόκειται για μία διαμάχη που ξεκίνησε το 2017 και που μέχρι σήμερα "καλά κρατεί", με τις δύο ερμηνεύτριες να ανταλλάζουν πολύ συχνά τα "βέλη" τους, λόγω, κυρίως, των διαφορετικών μουσικών ειδών που εκπροσωπούν.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση ότι η Πάολα θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη στα φετινά Πρέσπεια προκάλεσε τον σαρκασμό της Ελένης Βιτάλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα τους τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Ελένη Βιτάλη σχολίασε κοροϊδευτικά στο Facebook «Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!», κοινοποιώντας την αφίσα της συναυλίας με την Πάολα και το Βασίλη Λέκκα.

Στις 16 Αυγούστου την ίδια ανάρτηση έκανε και ο γιος της Ελένης Βιτάλη, Νίκος Ξύδης, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανεβάζοντας την αφίσα της εκδήλωσης με hashtag «Κανονικότητα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ