TV & Media

Καπουτζίδης: «Αντίο Voice μου!»

Δεν θα είναι φέτος ο παρουσιαστής - Ο αποχαιρετισμός στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης / © INTIMENEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

O Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα βρίσκεται φέτος στην παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

O Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα βρίσκεται φέτος στην παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τη σχέση με το κανάλι.

Εξάλλου, ο ηθοποιός αποπειράται φέτος την πρώτη του θεατρική δουλειά στο Θέατρο Ήβη με πρωταγωνίστρια την Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ευχαρίστησε τον σταθμό και τους τέσσερις κριτές, μα και το τηλεοπτικό κοινό γι' αυτά τα τρία χρόνια.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης: 

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω.

Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων.

Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY