TV & Media

Σάρλοτ Κασιράγκι: Δεύτερος γάμος με ρομαντικό νυφικό (εικόνες)

Η εντυπωσιακή νύφη και ο λόγος που επέλεξε να παντρευτεί στην Προβηγκία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
casiraghi
Ντιμίτρι Ρασάμ και Σάρλοτ Κασιράγκι / Instagram

Η Σάρλοτ Κασιράγκι και ο Ντιμίτρι Ρασάμ μετά τον πολιτικό γάμο στο Μονακό, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Προβηγκία.

Η Σάρλοτ Κασιράγκι και ο Ντιμίτρι Ρασάμ μετά τον πολιτικό γάμο στις αρχές Ιουνίου στο παλάτι των Μονεγάσκων στο Μονακό, παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο στη Προβηγκία, το Σάββατο.

Η Σάρλοτ Κασιράγκι επέλεξε ένα custom ρομαντικό δαντελένιο νυφικό Giambattista Valli Haute Couture το οποίο συνδύασε με ένα διακριτικά κοσμήματα και ένα απλό λευκό πέπλο. Σε πιο στυλ και ο σύζυγός της, ο παραγωγός ταινιών Ντιμίτρι Ρασάμ, ο επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με γκρι γιλέκο, θαλασσί πουκάμισο και κίτρινο γραβάτα.

 

 

Στον πρώτο γάμο η Σάρλοτ Κασιράγκι είχε επιλέξει Saint Laurent και στη δεξίωση φόρεσε ένα Chanel το οποίο συνδύασε με ένα περιδέραιο Cartier που ανήκε στη γιαγιά της, την πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι.

 

 

 

 

 

Γιατί έγινε ο γάμος στην Προβηγκία

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Αβαείο Sainte-Marie de Pierredon έξω από το St. Remy της Προβηγκίας και ο χώρος της δεξίωσης ήταν μια έκπληξη για τους φιλοξενούμενους, ενώ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Η Σάρλοτ Κασιράγκι είναι συναισθηματικά συνδεδεμένη με την Προβηγκία καθώς μετά τον θάνατο του πατέρα της η μητέρα της αποφάσισε να ζήσουν εκεί. «Είναι αυτή η ιδιαίτερη αγάπη για τη Προβηγκία που θέλει να μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους της», είπε μια πηγή στο People.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ