TV & Media

Μάθιου Πέρι – Ατημέλητος και βρόμικος τρομάζει τους θαυμαστές του

Ανησυχία για την υγεία του προκαλεί η εικόνα του 49χρονου ηθοποιού από τη σειρά τα «Φιλαράκια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι © EPA/ LUCY NICHOLSON

Ανησυχία για την υγεία του προκαλεί η εικόνα του 49χρονου ηθοποιού από τη σειρά τα «Φιλαράκια», στην πρώτη μετά από δύο χρόνια δημόσια εμφάνισή του.

Για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια εμφανίστηκε δημόσια ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι. Ο κωμικός ηθοποιός που τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εθεάθη να περπατά στο Μανχάταν την Πέμπτη, φανερά ατημέλητος και πρησμένος.



Ο Πέρι βρισκόταν υπό νοσηλεία για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του 2018 λόγω διάτρησης εντέρου, ενώ παράλληλα δίνει μάχη με την κατάθλιψη και τον εθισμό στα συνταγογραφούμενα φάρμακα και στο αλκοόλ από την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στα “Φιλαράκια”. Η εμφάνισή του την Πέμπτη υποδηλώνει ότι ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα με την υγεία του, καθώς τα χέρια του ήταν πρησμένα και τα νύχια του μακριά και απεριποίητα.

Ο ηθοποιός δεν έχει κρύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει στο The Hollywood Reporter: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: "Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;". Και τότε θα του πω: "Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό"».

Η εμφάνιση του Πέρι έρχεται μετά τη δήλωση της πρώην συμπρωταγωνίστριάς του Τζένιφερ Άνιστον σε εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις σχετικά με την επανασύνδεση των ηθοποιών που συμμετείχαν στην κωμική σειρά “Friends”. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair το 2017, o Μάθιου Πέρι είχε αποκαλύψει το φόβο του ότι η επιστροφή των “Friends” θα μπορούσε να αποτύχει.

Μετά το σάλο, ο ίδιος δημοσίευσε ένα σχόλιο στο Twitter που αναφέρει: «Θα κάνω μανικιούρ σήμερα το πρωί. Είναι οκ αυτό έτσι; Το εννοώ», χωρίς να αναφερθεί στην υγεία του. 


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ