TV & Media

Τζένη Χειλουδάκη: Το αντίο στην Τζούλια Μπάρκα (εικόνα)

Ένας τίμιος αποχαιρετισμός από έναν τηλεοπτικό «εχθρό» από τα παλιά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mparka-xeiloudaki
Τζούλια Μπάρκα - Τζένη Χειλουδάκη / Youtube

Τότε που η trash τηλεόραση μεσουρανούσε με «μπανάνες», ροζ σκάνδαλα και τηλεοπτικούς καβγάδες μεταξύ της Τζούλια Μπάρκα και Τζένη Χειλουδάκη.

Κάποτε σφαζόντουσαν στα πάνελ και τα παράθυρα μεσημεριανών και μεταμεσονύκτιων εκπομπών. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, η τηλεόραση άλλαξε, η Τζένη Χειλουδάκη έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε την εσωτερική της αναζήτηση και ανακάλεσε παλιές τις τακτικές.

Η Τζούλια Μπάρκα πέθανε χθες και η Τζένη Χειλουδάκη σε έναν τίμιο απολογισμό ζωής την αποχαιρετά με λίγα απλά λόγια.

«στις εποχες της απολυτης νιοτης και τρελας,αυτες τις εποχες που με τυφλωναν ανοητα και ανουσια πραγματα ξοδευτηκα σε ξεφτίλες στα τηλεοπτικα καναλακια…..δυστυχως ,αυτό θα με στοιχειωνει μεχρι την τελευταια μου ανασα…..όμως προχωρησα και αγκαλιασα τα πραγματικα ομορφα αυτης της ζωης…….οσο και να φτυνω όμως τα ξεχασμένα ανοητα χρονια εκεινα που η διψα για δημοσιοτητα οδηγησε το τερας μεσα μου στην απολυτη κυριαρχια, δεν μπορω να μην αναφερω ότι ακριβως αυτά τα χρονια επλασαν τη τζενη του σημερα……...αντιο τζουλια…...δεν υποφερεις πια...….εισαι χαρουμενη και γελας ενώ ταξιδευεις στο συμπαν…..»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ