TV & Media

Η Χάλι Μπέρι μας ξεγέλασε: Η αλήθεια για το τατουάζ πλάτης

Ήταν ένα test drive και πέτυχε το σκοπό του αφού έριξε το Instagram

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάλι Μπέρι.jpg
Χάλι Μπέρι / © EPA/NINA PROMMER

Η Χάλι Μπέρι αποκάλυψε στον Τζέιμς Κόρντεν ότι το υπέροχο τατουάζ πλάτης ήταν «μαϊμού».

Η Χάλι Μπέρι παραδέχθηκε τελικά ότι το τατουάζ στην πλάτη, το οποίο έκανε πάταγο στο διαδίκτυο όταν το αποκάλυψε τον Μάρτιο, είναι στην πραγματικότητα ψεύτικο.

Η 52χρονη σταρ και πρωταγωνίστρια στην ταινία «Τζον Γουίκ - Κεφάλαιο 3» εξομολογήθηκε την ιστορία για το fake τατουάζ στο τηλεοπτικό σόου του Τζέιμς Κόρντεν.

Τον Μάρτιο η Χάλι Μπέρι χτύπησε ένα υπέροχο τατουάζ στην πλάτη, φωτογραφήθηκε τόπλες, ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και έγινε ο κακός χαμός.

«Είναι αυτό αληθινό και το συνηθίζεις να σπας αυγά ημίγυμνη;», αναρωτήθηκε ο Κόρντεν. Η Χάλι Μπέρι γέλασε και απάντησε: «Το αυγό; Το αυγό είναι αληθινό».

Halle Berry on Instagram: “Who says I’m not a mermaid ?‍♀️”

Στη συνέχεια η σταρ διευκρίνισε ότι το μελάνι στην υπέροχη πλάτη της ήταν προσωρινό. «Σε λίγους μήνες πρωταγωνιστώ σε μια καινούργια ταινία και για αυτό δοκιμάζω διάφορα σχέδια από τατουάζ για να βρω αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στον ρόλο μου. Ήταν ένα test drive».



Η Catwoman Χάλι Μπέρι δεν αποκάλυψε ποια είναι η νέα ταινία για την οποία πειραματίστηκε πάνω στο σώμα της, αλλά υποσχέθηκε ότι θα δούμε κι άλλα τατουάζ πάνω της. 

21118355.jpg
Χάλι Μπέρι / © EPA/NINA PROMMER

Halle Berry Is Test Driving Tattoos & Cooking Eggs Topless

19205165.jpg
Χάλι Μπέρι / © EPA/NINA PROMMER

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ