- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Μαρκουλάκης: Όταν έπαιζα στο «Λόγω Τιμής» δεν ήξεραν το όνομά μου
Αποκαλύψεις για το μακρινό '96 ενώ η τηλεοπτική σειρά επιστρέφει
«Το “Λόγω Τιμής” ήταν η πρώτη μεγάλη μου επιτυχία. Στον δρόμο με φώναζαν Τσίου, δεν ήξεραν το όνομά μου».
Για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λόγω Τιμής» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ενόψει της επιστροφής της σειράς στη μικρή οθόνη.
«Το “Λόγω Τιμής” ήταν η πρώτη μεγάλη μου επιτυχία. Στον δρόμο με φώναζαν Τσίου, δεν ήξεραν το όνομα μου. Το ’96 έμενα στο Πεδίον του Άρεως και προσπαθούσα να δω αν θα έβγαινα οικονομικά. Θυμάμαι πως για τον καναπέ μου είχαν βάλει χρήματα όλοι μου οι φίλοι. Τα μέρη που έβγαινα ήταν το Εν Δελφοίς, που πήγαιναν οι ανερχόμενοι ηθοποιοί και το Μαντείο απέναντι, που πήγαιναν οι πιο καταξιωμένοι. Εμείς ως νέοι αντιλαμβανόμασταν τότε την καριέρα ως το να καταφέρεις να βρεθείς στο Μαντείο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε και για την ηλικία του, επισημαίνοντας: «Τότε, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το να είσαι 49 είναι ακριβώς το ίδιο με το να είσαι 26. Το λέει και η ηρωίδα του Ρίτσου στη Σονάτα του Σεληνόφωτος: “Ούτε έχει σημασία που άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν είναι τούτο η λύπη μου, η λύπη μου είναι που δεν ασπρίζει και η καρδιά μου”. Τώρα ξέρω πως, είτε είσαι 26 είτε 49, υπάρχει κάτι μέσα σου, βαθιά στον πυρήνα σου, που δεν αλλάζει. Το κέντρο σου είναι πάντα το ίδιο. Αυτό συνειδητοποίησα τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων. Ότι ο πυρήνας, όχι μόνο ο δικός μου, αλλά και των άλλων παιδιών, έχει μείνει ίδιος με το 1996», δήλωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.