- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το προγαμιαίο συμβόλαιο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ
Είναι πολλά τα λεφτά, Κιμ
Η tv persona Κιμ Καρντάσιαν και ο ράπερ Κάνιε Γουεστ μετρούν ήδη 5 χρόνια γάμου, 4 παιδιά και πολλά εκατομμύρια στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους.
Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ δεν έζησαν μεγάλα δράματα στον γάμο τους και, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ανάλογο ήταν το κλίμα και στην υπογραφή του προγαμιαίου συμβολαίου τους.
Την εποχή του γάμου τους ο Κάνιε εξάλλου ήταν παγκόσμιος σούπερ σταρ, ενώ η Κιμ μία σταρ των reality, με μικρότερη όμως τότε περιουσία από τον σύζυγό της. Εκείνος μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν ήθελε καν να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο. Ωστόσο το έκαναν.
Η περιουσία του ράπερ λίγο πριν τον γάμο τους έφτανε στα 100 εκατ. δολάρια, ενώ της Κιμ άγγιζε μόλις το ένα τρίτο, περίπου στα 30 εκατ. δολάρια.
Με τη North, την πρώτη τους κόρη να έχει ήδη έρθει στον κόσμο, η Κιμ και ο Κάνιε παντρεύτηκαν με τον όρο στο συμβόλαιο η Κίμ να λαμβάνει 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε έτος που είναι παντρεμένοι για τα πρώτα δέκα χρόνια.
Οι καιροί άλλαξαν βέβαια και η περιουσία της Κιμ εκτοξεύτηκε. Με ένα μόλις ποστ της στο Ιnstagram μπορεί να κερδίσει εκατομμύρια δολάρια και η περιουσία της σύμφωνα με το Forbes πλέον εκτιμάται πάνω από 350 εκατ. δολάρια.
Ο Κάνιε, από την άλλη, έχει και αυτός αυξήσει την περιουσία του. Συγκεκριμένα, την έχει διπλασιάσει αγγίζοντας πλέον τα 250 εκατ. δολάρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.