TV & Media

Πρίγκιπας Λούις: Δείτε με πώς περπατάω (εικόνες)

Η επίμονη κηπουρός Κέιτ και τα παιδιά της ξεφαντώνουν στους κήπους του Chelsea Flower Show

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Λούις
Πρίγκιπας Λούις / MATT PORTEOUS

Τα παιδιά της Κέιτ τρελάθηκαν με την ανθοκομική έκθεση του Τσέλσι, ιδίως ο μικρός Λούις που δεν σταμάτησε να τρέχει προς την κάμερα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Λούις ξεφάντωσαν και δεν σταμάτησαν να παίζουν στην πιο όμορφη ανθοκομική έκθεση της χρονιάς, το Chelsea Flower Show.

Τα παιδιά της Δούκισσας και του Δούκα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν την Κυριακή την έκθεση για να θαυμάσουν από κοντά τη συνεισφορά της μαμάς τους στο ανθοκομικό σόου του Λονδίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον σχεδίασε έναν κήπο για το Chelsea Flower Show, τον οποίο μάλιστα παρουσίασε στο κοινό σήμερα το πρωί.

Τα τρία μικρά της Κέιτ δεν σταμάτησαν να τρέχουν και να παίζουν τη μία ώρα που έμεινα στο  Chelsea Flower Show, Η Σάρλοτ έκανε κούνια, ο Τζορτζ κυκλοφορούσε ξυπόλυτος, ενώ ο μόλις ενός έτους Λούις καμάρωνε δείχνοντας πόσο καλά περπατάει και τρέχει μόνος on camera.  

Για να φτιάξει η Κέιτ τον κήπο της, η Σάρλοτ και ο Τζορτζ μάζευαν φύλλα, μικρά ξυλάκια και βρύα για μήνες ώστε να τα ενσωματώσει η μαμά τους στη σύνθεσή της.

untitled-1.jpg


Οι φωτογραφίες από τη βασιλική εξόρμηση στο Chelsea Flower Show ανέβηκαν στο λογαριασμό του Κένσινγκτον στο Instagram. Ο φωτογράφος της εξόρμησης είναι ο Matt Porteous.

se.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ