TV & Media

GoΤ: Η Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε ποιος ξέχασε την κούπα στα σκηνικά

Αρνήθηκε ότι έχει η ίδια την ευθύνη για το πλαστικό ποτήρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sansa-cup-got
Η Σόφι Τέρνερ ή Lady Sansa για το πλαστικό ποτήρι στο GoT

Η τηλεοπτική Σάνσα «κάρφωσε» τον πρωταγονιστή που ξέχασε το πλαστικόποτήρι, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μπορεί η HBO να απάντησε με τον πιο επικό τρόπο στο λάθος με το πλαστικό ποτήρι καφέ που εμφανίστηκε στο σκηνικό του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος είναι ο υπαίτιος.

Το πλαστικό ποτήρι που αρχικά εικαζόταν ότι άνηκε στα Starbucks, προήλθε από κάποιο τοπικό καφέ του Μπέλφαστ. Η απορία ωστόσο παρέμενε: «Ποιος το ξέχασε;»

Την απάντηση έδωσε τελικά η Σόφι Τέρνερ η οποία βρέθηκε στο πλατό του σόου του Τζίμι Φάλον. Η ηθοποιός που υποδύεται τη Σάνσα αρνήθηκε ότι είχε την ευθύνη, αν και βρισκόταν στη σκηνή και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το πλαστικό ποτήρι ξέχασε η Εμίλια Κλαρκ. «Λοιπόν, κοιτάξτε ποιος ήταν δίπλα στο ποτήρι... Προφανώς ήταν η Εμίλια», είπε και τόνισε: «Είναι ο ένοχος».

Όπως αποκάλυψε επίσης, το ξεχασμένο ποτήρι έγινε αστείο για όλους τους συνάδελφούς της που συμμετέχουν στη δημοφιλή σειρά.

Sansa vs. Daenerys: Sophie Turner Blames Emilia Clarke for Game of Thrones Coffee Cup-gate

Σημειώνεται ότι το λάθος και το πλαστικό ποτήρι και η υπόθεση ότι ανήκε στα Starbucks χάρισε δωρεάν διαφήμιση στην αλυσίδα η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 2,3 δις. δολάρια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ