TV & Media

Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και Κρις Πρατ παίρνουν γαμήλια δώρα (εικόνες, video)

Χαμογελαστός και με πούρο προσήλθε στο πάρτι της κόρης του ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και Κρις Πρατ
Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και Κρις Πρατ / © Amy Sussman/Getty Images / ideal images

Την αποκάλυψη έκανε το ΤΜΖ ότι η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και ο Κρις Πρατ είναι μαζί, έκανε περίπου πριν ένα χρόνο το ΤΜΖ,  δημοσιεύοντας φωτογραφίες με το ζευγάρι να κάνει πικ νικ σε πάρκο του Λος Άντζελες.  Εκείνος είχε πάρει διαζύγιο από την Άννα Φάρις, ενώ η 28χρονη λαμπερή κόρη του Άρονλντ Σβαρτσενέγκερ, φαίνεται ότι είχε βρει στο πρόσωπο του 39χρονου ηθοποιού, τον μεγάλο έρωτα.

 

 

Κάθριν Σβαρτσενέγκερ και Κρις Πρατ από τις 14 Ιανουάριου είναι αρραβωνιασμένοι, αλλά το περασμένο Σάββατο διοργάνωσαν μια γιορτή, στην οποία οι καλεσμένοι, μπόρεσα να δώσουν τα δώρα τους για την μέλλουσα νύφη.

Η εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της μαμάς της Κάθριν, Μαρία Σρίβερ, στο Μπρέντγουντ, Λος Άντζελες.

Εναέρια πλάνα δείχνουν τον κήπο του σπιτιού που τον διακοσμούσαν 11 στρογγυλά και ορθογώνια τραπεζάκια αλλά  και μπουφές με φαγητά και ποτά για τους καλεσμένους.

Η Κάθριν επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με τακούνια σε nude απόχρωση και διάφορα αξεσουάρ, όπως φυσικά το διαμαντένιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της, ενώ ο 39χρονος ηθοποιός συγκίνησε με την πρόποση που έκανε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στην Κάθριν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

 

 

Στο πάρτι εμφανίστηκαν και ο Άρονλντ Σβαρτσενέγκερ, o πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πατέρας της Κάθριν. Εμφάνιση έκανε και η Όπρα Γουίνφρεϊ, κρατώντας το δώρο των μελλόνυμφων στα χέρια της.

Δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θέλει να γίνει σε κλειστό κύκλο και να είναι όσο γίνεται μια ξεχωριστή στιγμή για αυτούς και τις οικογένειές τους.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ