TV & Media

Η επένδυση του Λένι Κράβιτζ που εξέπληξε τους θαυμαστές του

Τι αποκάλυψε ο διάσημος τραγουδιστής σε συνέντευξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Inside Lenny Kravitz's Brazilian Farm Compound | Open Door | Architectural Digest

Μια παλιά φυτεία καφέ στη Βραζιλία αγόρασε ο Λένι Κράβιτζ

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, κιθαρίστας και ηθοποιός Λένι Κράβιτς αγόρασε μία πρώην φυτεία καφέ κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας σε ειδυλλιακή τοποθεσία που περιβάλλεται από καταρράκτες. Ο ηθοποιός μίλησε για την έκταση αυτή και το πώς αποφάσισε να την αγοράσει, σε συνέντευξή του στο τεύχος Μαΐου του Architectural Digest.

Συγκεκριμένα, ο Κράβιτζ ανέφερε πως σε ένα ταξίδι του στη Βραζιλία, 24 ώρες πριν από την αναχώρησή του από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ένας φίλος του τον προσκάλεσε να επισκεφτεί μια παλιά φυτεία καφέ.

«Φτάσαμε τη νύχτα. Το επόμενο πρωί ξύπνησα στο πιο θεαματικό καταπράσινο τοπίο που μπορείτε να φανταστείτε. Ήμασταν σε μια κοιλάδα, περιτριγυρισμένη από βουνά, με καταρράκτες, αγελάδες, άλογα, μαϊμούδες, οπωροφόρα δέντρα και λαχανόκηπους -όλο το οπλοστάσιο της φύσης» θυμήθηκε.

Βλέποντας αυτήν την εικόνα, πήρε την αυθόρμητη απόφαση να παραμείνει για 6 μήνες.

«Ήταν εξαιρετικά. Απλώς ξέφυγα, έμαθα να ιππεύω άλογα από τους καουμπόηδες, έμαθα για τη γεωργία και επανασυνδέθηκα με τη φύση. Ποτέ δεν ένιωθα πιο ήσυχος, ήρεμος και πιο κοντά στον Θεό. Ήταν ένας μαγικός χρόνος. Νόμιζα ότι τελείωσα με τη φασαρία, ότι θα γινόμουν αγρότης» εξήγησε.   

Τελικά, ο τραγουδιστής επέστρεψε στα stages, ωστόσο η περιοχή αυτή είχε μείνει καρφωμένη στο μυαλό του.

Δύο χρόνια αργότερα, αγόρασε το αγρόκτημα, σχεδόν 4.000 στρεμμάτων, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει «ένα μέρος για να αποσυνδεθείς, να τακτοποιήσεις τη ζωή σου και να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι ήσυχος και να ακούς τον εαυτό σου». Ξεκίνησε την ανακαίνιση του σπιτιού των ονείρων του με ξενώνες, πισίνα, γυμναστήριο και στούντιο ηχογράφησης. «Η διαδικασία είχε πολύ αυτοσχεδιασμό, όπως η μουσική» τόνισε επίσης.

Το αποτέλεσμα... εκπληκτικό!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.