- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μόνο απαρατήρητη δεν περνά η Γκουέντολιν Κρίστι - Μια ματιά στο Instagram πείθει και τους πλέον δύσπιστους
Είναι πάντα εκεί να φέρει εις πέρας την αποστολή. Για την Μπριεν του Ταρθ το καθήκον έρχεται πάντα πρώτο. Πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, με την πανοπλία φορεμένη και το σπαθί ανά χείρας, έτοιμη να ριχτεί στη μάχη για τους ανθρώπους που έχει ορκιστεί να προστατεύει. Κάτι ήξερε ο Ρένλι όταν της έδωσε σπίτι της μανδύα βασικού στη Φρουρά του Ουράνιου Τόξου. Άλλο, αν η σκιά του Στάνις σκότωσε τον αυτοανακηρυγμένο βασιλιά μέσα στη σκηνή του μπροστά στα μάτια της Μπριεν και της Κάτλιν.
Πολλοί παραξενεύτηκαν και κάποιοι χαμογέλασαν πονηρά, όταν ο Τόρμουντ ο Γιγαντοκτόνος έχασε τα λόγια του μόλις η πιστή ακόλουθος της Σάνσα μπήκε για πρώτη φορά στο οπτικό του πεδίο.
Ο επικεφαλής των Αγρίων αποδεικνύεται... γύπας, καθώς είδε αυτό που δεν μπορούσαν οι περισσότεροι να δουν κάτω από τη χαρακτηριστική μπλε πανοπλία και το πάντα σοβαρό ύφος της Μπριεν.
Μια ματιά στο Instagram της Γκουέντολιν Κρίστι, που βλέπει τον κόσμο από το 1,91 μ. πείθει και τους πλέον δύσπιστους, φανερώνοντας για ποιον λόγο το νησί του Ταρθ είναι ευρύτερα γνωστό ως «Νησί των Ζαφειριών» παρόλο που δεν έχει ούτε έναν τέτοιο πολύτιμο λίθο στο υπέδαφός του.
«Τα ζαφείρια είναι στα μάτια της» θα σκέφτεται αναστενάζοντας ο Τόρμουντ, δικαιώνοντας τον Τζέιμι που έχει μαλλιάσει η γλώσσα του να την αποκαλεί: Μπριεν η «Καλλονή».
Ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς έρχεται στις 14 Απριλίου 2019 αποκλειστικά στη NOVA. Αν μέχρι τότε θες να θυμηθείς όλα όσα έχουν συμβεί στις 7 προηγούμενες σεζόν και να πραγματοποιήσεις έναν μαραθώνιο της σειράς, μπορείς άνετα να το κάνεις με το Nova On Demand, μέσω ενός επικού Box Set, όπου θα μπορείς να βρεις και αποκλειστικό backstage υλικό του GoT.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.